lbv3

Welke SEO Strategie Aanpak is het beste?

seo strategie aanpak

Inhoudsopgave

Even snel welke seo strategie aanpak het beste is.

In deze korte bondige blog leg ik je uit waarom het SEO strategie pakket
veel los heeft gemaakt in de rankings. Zie het maar als een soort kruipolie
voor de website die de motor van je website doet los weken in de rankings.
Een soort kickstarter.

We beginnen met subdomeinen, al vanaf outsher (2020) gebruiken we subdomeinen
als basis van een linkbuilding campagne. De reden is simpel. We maken gebruik van de hoge metrics binnen ons netwerk om op die manier een blog site netwerk op te zetten die speciaal is ingericht voor alleen dat gene wat jij te bieden hebt. Relevantie, snelheid, hoge metrics
is de combinatie en key voor een goede rankings. En dag van vandaag werkt dat nog steeds.

Seo strategie aanpak gericht op 1 ding.

Nu hebben we ook klanten die slechts 1 zoekwoord en 1 url hebben. En dan is een subdomein campagne natuurlijk niet overbodig. Het meer chirurgische is dan meer van belang omdat ze bijvoorbeeld als in de top 10 staan maar eigen naar de top 3 willen. En daarvoor hebben we cloudstacking in het leven geroepen.

En dan voor de laatste loodjes, is de user experience voor de zoekmachine een belangrijk proces. Met CTR boost optimaliseren wij de doorklik van gebruikers die uiteindelijk naar de website gaan om de zoekmachine te triggeren jouw als prioriteit te laten ranken. Want google houd expliciet van gebruikers die lang op een website blijven en uiteindelijk over gaan tot conversie. En als je dat een duwtje kunt geven zal je zien dat de zoekmachine bereid is beter te laten ranken.