lbv3

Web 2.0 Multitier Backlinks Zilver

Geef je website een boost om je posities in Google te verbeteren.

multitier backlinks

60+ Web2.0 Multitier Backlinks

Geef je website en webwinkel een enorme rankingsboost met deze web 2.0 multitier backlinks seo strategie. Incl. ondersteuning van Edu, Social Bookmarks, Authority links en Shortener links. Incl. 1000+ woorden unieke artikelen.

€197,-

Excl 0% BTW

5/5

Geef je website een webboost in 2024!

Linkbuilding met ongeveer 60+ web 2.0 multitier backlinks  blogs ondersteund met Tier 2 en Tier 3 EDU, Authority sites, Social Bookmarking en Url Shorteners. Web 2.0 onder andere van WordPress.com, Tumblr, Evernote, Disqus, Goodreads en vele ander web 2.0 blogs met hoge DA. Alle url’s worden gecrawled en alle tier 1 web 2.0 blogs gaan nog een keer extra in onze indexer. Deze webboost is inclusief 1000+ woorden artikelen.

Hoe werkt het?

Web 2.0 websites zijn websites waar een eigen subdomein gemaakt kan worden. Bekende voorbeelden zijn WordPress .com, Tumbler en Evernote. Omdat deze web 2.0 blogs een hoge DA (Domain Authority) hebben krijg je daar automatisch de SEO juice van mee bij je subdomain. Door ondersteuning van onze EDU, authority en social bookmarking sites krijgen de door ons gemaakte web 2.0 blog artikelen een extra grote seo boost. Deze extra seo juice gaat dan via de web 2.0 naar de money site.

SEO Strategie

Deze SEO strategie wordt veel gebruikt voor het extra verstevigen van urls in de rankings maar ook voor embedding van Google mijn Bedrijf en Google maps is deze linkbuilding strategie uitermate geschikt. Je kunt met dit linkbuildingpakket rechtstreeks naar de moneysite toe linken maar doe dat maar 1 keer. Een beproefde strategie is om eenmalig te linken naar de moneysite en daarna te linken naar de tier 1+ links die gemaakt zijn met onze andere pakketten zoals ons 3 maandelijks linkbuilding pakket of Google site stacker en Amazon gig. 

Web2.0 zilver is een omstreden seo strategie die prima ingezet kan worden als boost die de rankings aanzienlijk kunnen verbeteren. Door dit backlinkprofiel van een web2.0 seo strategie krijg je niet alleen variatie in je linkbuilding, maar je ter ondersteuning van extra linkjuice naar bijvoorbeeld je tiers in bijvoorbeeld het subdomein linkbuilding strategie werkt dit extra powerfull.

https://vegetarianketodietcnds505.tumblr.com/post/639212318773903360/keto-diet-rules
http://ketodietdefinitionhvqj791.simplesite.com/448062997
https://7dayketodietplanaioe084.wordpress.com/2021/01/02/keto-diet-meal-planner/
http://estrategiadebusquedaskeq362.bravesites.com/entries/general/seo-definicion
https://rioolontstoppenowrw840.hatenablog.com/entry/2021/02/01/155637
https://zonnepanelenbkvb924.wordpress.com/2021/03/20/zonnepanelen-installeren-snel-je-eigen-energie-mygo-2/

Verdere informatie.
Het komt voor dat er met web 2.0 multitier backlinks wel eens web 2.0 blogs worden gesuspend. Ook met EDU, of authority links is dat heel normaal. Sommige blijven en sommige verdwijnen. Het blijven nu eenmaal web 2.0 blogs en wij kunnen daarvoor geen verantwoordelijkheid voor nemen. Ook moet je er rekening mee houden dat bij het maken van een post Google meestal de url indexeerd maar zoals het met elke post is, het komt en het gaat.

Linkbuilding met web 2.0 moet je ook echt zien als een extra SEO strategie die je om de 3-4 maanden opnieuw doet.

Eric Visser
Eric Visser
Webdesigner
Lees verder
Ik heb in het verleden al eens een aantal Gstacks laten maken bij LBV Media voordat deze website bestond en dat is ons goed bevallen. Een paar weken geleden een linkbuilding netwerk laten maken en als ik zie hoeveel sites nu al geindexeerd zijn en ranken verwacht ik daar heel veel van.
Daniel Bellinga
Daniel Bellinga
Youtuber
Lees verder
Ik ben youtuber en heb een webwinkel waar ik landelijk mee probeer te ranken. Dit is het enige linkbuilding bedrijf wat geen gebruik maakt van startpagina's wat ik een goed teken vind want ik krijg nu eindelijk resultaat te zien. Ik werkte voorheen altijd met LBV Media. Al om al ze hebben mij goed geholpen.
Jacqueline
Jacqueline
Dupon
Lees verder
Mijn werd dat dit systeem uniek is en net uit is. Ik heb altijd goede ervaringen met hun linkbuilding gehad en heb direct een pbn netwerk laten maken. Zelfs tot hun verbazing waren er al een aantal blog-artikelen in Google geindexeerd en gerankt.
Marcel van Wonderen
Marcel van Wonderen
Brillen Webwinkel
Lees verder
In het verleden heb ik linkbuilding pakketten afgenomen wat me 500 euro per maand kostte zonder duidelijk resultaat. Ondanks dat ik op tig startpagina's en linkpartner websites sta. Ik krijg nu al leads die zijn gemaakt met dit linkbuilding systeem. Dat is echt uniek.
Partick Beukema
Partick Beukema
Webshop Eigenaar
Lees verder
Beste mensen ik ben Juri Muileboom en Joyce Schouten zeer dankbaar daarom heb. Ik even de volgende aanbeveling geschreven laat hun ook jouw met je bedrijf helpen groeien. LBV Media - Jouw Partner om in de Top 10 op Google te Komen
Vorige
Volgende
Volg ons!
Contact