Web 2.0 Linkbuilding Zilver pakket

Geef je website een boost om je posities in Google te verbeteren.

seo strategie

60+ Web2.0 Backlinks - Multitier

Geef je website en webwinkel een enorme rankingsboost met deze web 2.0 posts seo strategie. Incl. ondersteuning van Edu, Social Bookmarks, Authority links en Shortener links. Incl. 1000+ woorden unieke artikelen.

€197,-

Excl 21% BTW

5/5

Geef je website een webboost!

Linkbuilding met ongeveer 60+ web 2.0 blogs ondersteund met Tier 2 en Tier 3 EDU, Authority sites, Social Bookmarking en Url Shorteners. Web 2.0 onder andere van WordPress.com, Tumblr, Evernote, Disqus, Goodreads en vele ander web 2.0 blogs met hoge DA. Alle url’s worden gecrawled en alle tier 1 web 2.0 blogs gaan nog een keer extra in onze indexer. Deze webboost is inclusief 1000+ woorden artikelen.

Hoe werkt het?

Web 2.0 websites zijn websites waar een eigen subdomein gemaakt kan worden. Bekende voorbeelden zijn WordPress .com, Tumbler en Evernote. Omdat deze web 2.0 blogs een hoge DA (Domain Authority) hebben krijg je daar automatisch de SEO juice van mee bij je subdomain. Door ondersteuning van onze EDU, authority en social bookmarking sites krijgen de door ons gemaakte web 2.0 blog artikelen een extra grote seo boost. Deze extra seo juice gaat dan via de web 2.0 naar de money site.

SEO Strategie

Deze SEO strategie wordt veel gebruikt voor het extra verstevigen van urls in de rankings maar ook voor embedding van Google mijn Bedrijf en Google maps is deze linkbuilding strategie uitermate geschikt. Je kunt met dit linkbuildingpakket rechtstreeks naar de moneysite toe linken maar doe dat maar 1 keer. Een beproefde strategie is om eenmalig te linken naar de moneysite en daarna te linken naar de tier 1+ links die gemaakt zijn met onze andere pakketten zoals ons 3 maandelijks linkbuilding pakket of Google site stacker en Amazon gig. 

Web2.0 zilver is een omstreden seo strategie die prima ingezet kan worden als boost die de rankings aanzienlijk kunnen verbeteren. Door dit backlinkprofiel van een web2.0 seo strategie krijg je niet alleen variatie in je linkbuilding, maar je ter ondersteuning van extra linkjuice naar bijvoorbeeld je tiers in bijvoorbeeld het subdomein linkbuilding strategie werkt dit extra powerfull.

https://vegetarianketodietcnds505.tumblr.com/post/639212318773903360/keto-diet-rules
http://ketodietdefinitionhvqj791.simplesite.com/448062997
https://7dayketodietplanaioe084.wordpress.com/2021/01/02/keto-diet-meal-planner/
http://estrategiadebusquedaskeq362.bravesites.com/entries/general/seo-definicion
https://rioolontstoppenowrw840.hatenablog.com/entry/2021/02/01/155637
https://zonnepanelenbkvb924.wordpress.com/2021/03/20/zonnepanelen-installeren-snel-je-eigen-energie-mygo-2/

Verdere informatie.
Het komt voor dat er met web 2.0 linkbuilding wel eens web 2.0 blogs worden gesuspend. Ook met EDU, of authority links is dat heel normaal. Sommige blijven en sommige verdwijnen. Het blijven nu eenmaal web 2.0 blogs en wij kunnen daarvoor geen verantwoordelijkheid voor nemen. Ook moet je er rekening mee houden dat bij het maken van een post Google meestal de url indexeerd maar zoals het met elke post is, het komt en het gaat.

Linkbuilding met web 2.0 moet je ook echt zien als een extra SEO strategie die je om de 3-4 maanden opnieuw doet.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Eenmalig een pakket afnemen is natuurlijk ook mogelijk. Indien je eenmalige organische linkbuilding pakket wilt bestellen kan je dat hier doen.

Contact