lbv3

Uitgebreide SEO Video Audit

Wil jij een uitgebreide seo audit voor jouw website per url en per zoekwoord?
Vraag het hieronder aan!.

Bekijk wat deze video audit voor jou kan betekenen. 

Met een uitgebreide video audit krijg je inzicht in de strategie die nodig is om te kunnen ranken in de zoekmachines. Je krijgt inzage in wat de competitie precies doet en wat je zelf hier aan kunt doen om de competitie de baas te zijn. In de video leggen we uit welke punten cruciaal voor je zijn en wat dan ook het advies kan zijn. Hieronder een demo overicht wat je kunt verwachten.  

Waarom een gefocuste SEO-audit essentieel is

In de digitale arena is zichtbaarheid alles. Door je te richten op een kernzoekwoord en de prestaties van een specifieke URL te analyseren, ontgrendel je een schat aan informatie over je huidige SEO-standaard. Dit ene zoekwoord dient als een venster naar je algehele online gezondheid, waardoor je direct kunt zien hoe je opbokst tegen de concurrentie.

  1. Definieer je concurrenten: Identificeer wie je directe concurrenten zijn. Dit kunnen bedrijven of merken zijn die vergelijkbare producten of diensten aanbieden binnen dezelfde markt.

  2. Verzamel data: Gebruik tools voor contentanalyse en SEO om data te verzamelen over je eigen content en die van je concurrenten. Dit omvat zoekwoordposities, verkeersvolumes, backlinkprofielen, en engagement metrics op sociale media.

  3. Analyseer contentkwaliteit: Beoordeel de kwaliteit van de content door te kijken naar zaken als relevantie, originaliteit, leesbaarheid, en visuele aantrekkelijkheid. Er zijn verschillende tools beschikbaar die je kunnen helpen om een objectieve analyse van contentkwaliteit uit te voeren.

Benchmarking en verbetering van backlinks

Backlinks zijn de ruggengraat van een sterke SEO-strategie. Onze audit onthult de kwaliteit en kwantiteit van links die je nodig hebt om competitief te zijn, waardoor je gericht kunt werken aan het opbouwen van een robuuster backlinkprofiel.

Technische SEO-verbeteringen

Een succesvolle website draait niet alleen om wat je ziet, maar ook om wat er achter de schermen gebeurt. Onze audit bekijkt de technische aspecten van de best presterende URL’s om te zien hoe je je eigen site kunt verbeteren, van laadsnelheid tot mobiele responsiviteit.

Diepgaande concurrentieanalyse

Onze unieke aanpak stelt je in staat om onder de oppervlakte te duiken van wat je concurrenten doen. Door te begrijpen welke content zij produceren, hoe zij hun pagina’s optimaliseren, en welke backlink-strategieën zij hanteren, kun je hun succesrecepten ontdekken. Deze inzichten zijn cruciaal; ze bieden je de kennis om niet alleen mee te komen, maar ook om te innoveren en voorop te lopen.

Verfijnen van je contentstrategie

Door nauwkeurig de content van je concurrenten te onderzoeken, bieden we inzichten die je contentstrategie naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe je je kunt onderscheiden en bied unieke waarde die je onderscheidt van de rest.

overall2

Onze belofte

Door onze gerichte SEO-audit regelmatig uit te voeren, garanderen we dat je altijd een stap voor blijft op de marktveranderingen en snel kunt reageren om je concurrentievoordeel te behouden. Wij bieden niet alleen een audit; we bieden een pad naar dominantie in je niche.

Sluit je aan bij de voorhoede van SEO-innovatie

Laat deze kans niet liggen om je SEO-strategie te revolutioneren. Met slechts één zoekwoord en één URL kun je de geheimen van je concurrenten ontrafelen, je strategie verfijnen, en de weg vrijmaken voor ongekend succes. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je transformatie.

We leggen verschillende mertics van bijvoordeel ahrefs en semrush naast ons systeem en meten deze uit voor resultaat. Hiermee kunnen we false positives filteren en je de ECHTE data van google geven. 

Ontdekken van onbenutte mogelijkheden

Elke markt heeft zijn lacunes en door de prestaties van je concurrenten te analyseren, kun je deze vinden en benutten. Of het nu gaat om onaangeroerde onderwerpen binnen je content of kansen voor optimalisatie die je over het hoofd hebt gezien, wij helpen je deze te identificeren en actie te ondernemen om je SEO-ranglijsten te verbeteren.

Rankbrain Proof
Rankbrain Proof 100%
Spambrain Proof
Spambrain Proof 100%
seo audit 2024

Identificeer contentgaten: Kijk naar onderwerpen of zoekwoorden waarvoor je concurrenten content hebben gemaakt, maar jij niet. Dit kunnen gebieden zijn waarop je kunt verbeteren of nieuwe kansen kunt benutten.

Bekijk de gebruikerservaring: Vergelijk de gebruikerservaring van jouw website met die van je concurrenten. Denk hierbij aan de laadsnelheid van de website, mobiele optimalisatie, navigatiegemak, en de algehele gebruikersinterface.

Implementeer verbeteringen: Gebruik de inzichten uit je audit om je contentstrategie aan te passen. Dit kan inhouden dat je nieuwe content creëert, bestaande content optimaliseert, of je promotiestrategieën wijzigt.

…Na de audit ontvang je van ons het advies wat je moet doen om te kunnen ranken in de zoekmachine. De zoekmachine veranderd continue zijn AI modules in de vorm van kleine updates. En deze wil je voor zijn. Met de content die wij kunnen leveren na de audit sta je versteld wat dit voor je kunt doen. We hebben dit op meer dan 500 cases getest met zeer goed resultaat. Meer dan 80% van deze cases presteerde het om in de top 10 te komen te staan met de speciaal op maat gemaakte content voor iedere pagina. 

Doe er je voordeel mee en bestel vandaag je uitgebreide video audit, en weet morgen waar je aan toe bent…

⚠️ Indien je na de audit ervoor kiest om zowel een onpage optimalisatiepakket als een linkbuildingpakket af te nemen, ontvang je een korting van 49 euro op de totale kosten. Deze korting is geldig bij aankopen vanaf €399,- en dient binnen twee weken te worden besteld.

Hoe gaat het in zijn werk? Let op!

Het enige wat wij nodig hebben van je is 1 zoekwoord en 1 url die daar bij past. Deze zet je in de bestel beschrijving. (Letop! De audit wordt verstuurd naar het email adres die is ingevuld tijdens het bestellen.)

Je kunt per maand betalen!

Geavanceerde audit in video formaat normale prijs:

TOTAAL: €149,-

Totaal eenmalig: €49,- of...

(je krijgt deze 49 euro terug als je campagne bij ons start binnen 2 week)

Bellen

Bellen is sneller!
Direct iemand spreken?

Whatsapp

Snel appen zonder bundel kosten? Stuur een app!

Email

We lezen onze mail elke 5 minuten! Email ons!

info@linkbuildingvoordeel.nl

Volg ons!
Contact

Copyrights LBV Media  – © 2024 Linkbuildingvoordeel.nl