lbv3

Verbeter je SEO met onze Topical Cluster Pakketten voor 2024!

Verbeter de ranking van je website met ons RankBrain-gebaseerde zoekwoordenonderzoek.

Wil je een boost geven aan de zichtbaarheid en het organische bereik van je website? Het toepassen van onze Topical Clusters is een bewezen effectieve methode hiervoor. Onze aanpak onderscheidt zich van andere door zijn unieke structuur, waardoor zoekmachines gemakkelijker de relevante content op jouw website kunnen vinden. Elk van onze clusters is opgebouwd rond een centraal zoekwoord, aangevuld met een serie gerelateerde termen, geselecteerd op basis van hun relevantie volgens Google’s AI.

Essential T Cluster

Rankbrain Proof
49,- Normale prijs €99,-
 • 10 Topical clusters
 • 10 Hoofd zoekwoorden
 • Levertijd 1-2 Werkdagen

Pro T Cluster

Rankbrain Proof
99,- Normale prijs €199,-
 • 50 Topical clusters
 • 50 Hoofd zoekwoorden
 • Levertijd 1-2 Werkdagen​
Populair

Premium T Clusters

Rankbrain Proof
149,- Normale prijs €249,-
 • 100 Topical clusters
 • 100 Hoofd zoekwoorden
 • Levertijd 1-2 werkdagen

Wat houden Topical Clusters in voor SEO?

Topical Clusters zijn opgebouwd uit een kernzoekwoord en een reeks gerelateerde termen. Deze methode organiseert de content van je website rondom essentiële thema’s.

Als je website bijvoorbeeld over koffiebonen gaat, zou een voorbeeld van een topical cluster er zo uit kunnen zien:

Klik hier voor de volledige T cluster.

Koffiebonen

 •   – Soorten koffiebonen
 •     – Arabica
 •     – Robusta
 •     – Liberica
 •     – Excelsa

Een dergelijke gestructureerde benadering vereenvoudigt het voor zoekmachines om de relevante informatie op jouw site te vinden en weer te geven aan de gebruikers. Een tip van ons: Voordat je onze topical clusters bestelt, is het raadzaam om een diepgaand onderzoek te verrichten naar de relevante zoekwoorden binnen jouw domein. Deze zoekwoorden kunnen vervolgens dienen als fundament voor het creëren van effectieve topical clusters die overeenkomen met wat jouw doelgroep zoekt. Om deze reden adviseren we om het zoekwoordenonderzoek aan ons over te laten.

Hoe creëer je een topical cluster?

Het creëren van een topical cluster omvat meerdere stappen:

Begin met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om je hoofdthema vast te stellen: Selecteer een thema dat aansluit bij je niche, website en doelgroep. Het is essentieel om het juiste zoekwoord te kiezen. Mocht je hierover onzeker zijn, overweeg dan ons zoekwoordenonderzoek in te schakelen. Zo ben je gegarandeerd van het gebruik van een optimaal zoekwoord voor je cluster. Ons AI-systeem is specifiek afgestemd op de AI-modules van Google die relevant zijn voor het vormen van clusters.

hoe maak je een eigenlijke cluster

De voordelen van thematische clusters in je contentmarketingstrategie

Het toepassen van topical clusters in je contentstrategie brengt meerdere voordelen met zich mee:

 1. Verbetering van SEO: Door gebruik te maken van topical clusters kunnen zoekmachines de structuur en relevantie van je content beter begrijpen, wat resulteert in een hogere ranking in zoekresultaten.

 2. Optimalisatie van de gebruikerservaring: Thematische clusters structureren informatie rondom kernonderwerpen, waardoor bezoekers makkelijker de informatie vinden die ze zoeken en een coherente ervaring beleven.

 3. Toename van organisch verkeer: Een goed gestructureerde en geoptimaliseerde content trekt meer organisch verkeer vanuit zoekmachines aan.

 4. Vestiging als autoriteit: Met een netwerk van onderling verbonden pagina’s rondom een centraal thema, bouwen thematische clusters aan jouw status als autoriteit binnen een bepaald onderwerp, wat het vertrouwen van je publiek versterkt.
 
 

Strategie voor linkbuilding via thematische clusters

Het inzetten van linkbuilding binnen onze thematische clusters is een cruciale component voor een effectieve SEO-aanpak. Door interne links aan te brengen tussen pagina’s die tot dezelfde topical cluster behoren, verbeter je zowel de structuur als de autoriteit van je website. Een doordachte strategie voor linkbuilding draagt bij aan een verbeterde ranking in de zoekresultaten en bevordert een langere verblijfsduur van bezoekers door het faciliteren van soepele navigatie tussen gerelateerde content. Versterk je autoriteit en verhoog de kans op conversies met onze gerichte linkbuilding als onderdeel van je SEO-strategie.

Het belang van thematische clusters voor SEO

Verhoogde Content Relevantie

Onze thematische clusterpakketten spelen een cruciale rol in elke succesvolle SEO-strategie. Ze verhogen niet alleen de relevantie van je content, maar zorgen er ook voor dat zoekmachines de essentie van je website beter begrijpen. Dit leidt tot betere rankings en meer organisch verkeer. Door effectieve clusters op je site toe te passen, kunnen bezoekers eenvoudiger de informatie vinden die ze zoeken, wat weer bijdraagt aan een hogere conversieratio.

Opbouwen van Domeinautoriteit

Het fundament van een krachtige SEO-strategie is het creëren van inhoud die aansluit op de zoekintenties van je doelgroep. Met onze thematische clusterpakketten optimaliseer je niet alleen individuele pagina’s, maar bouw je ook domeinautoriteit op binnen bepaalde thema’s. Dit verhoogt de kans dat je als expert binnen jouw vakgebied wordt gezien, wat weer ten goede komt aan je rankings in zoekmachines zoals Google.

Voordelen van Thematische Clusters in Content Marketing

Het toepassen van thematische clustering binnen content marketing is essentieel voor een robuuste SEO-aanpak. Deze methode van het organiseren van content rond gerelateerde onderwerpen maakt je website aantrekkelijker voor zoekmachines zoals Google. Door aan één thema meerdere pagina’s te wijden, vestig je je als autoriteit en verbeter je je rankings en organisch verkeer. Thematische clusters vergemakkelijken bovendien de navigatie voor gebruikers en moedigen aan tot diepgaander onderzoek van je content via interne links. Het toevoegen van nieuwe content aan bestaande clusters verhoogt hun relevantie en waarde. Kortom, thematische clustering verbetert niet alleen de SEO van je site, maar verrijkt ook de gebruikerservaring en verstevigt je positie als autoriteit in je niche.

Over Onze Clusterpakketten

Geïnteresseerd in het implementeren van thematische clusters voor je website? Wij bieden diverse pakketten aan die ondersteuning bieden bij het creëren en optimaliseren van je site, waardoor je SEO-succes kunt behalen en de online zichtbaarheid van je website kunt verbeteren. Start vandaag nog met onze clusters en ontdek de kracht van SEO om de prestaties van je website te versterken!

Lees hier wat klanten over onze diensten zeggen:
Eric Visser
Eric Visser
Webdesigner
Lees verder
Ik heb in het verleden al eens een aantal Gstacks laten maken bij LBV Media voordat deze website bestond en dat is ons goed bevallen. Een paar weken geleden een linkbuilding netwerk laten maken en als ik zie hoeveel sites nu al geindexeerd zijn en ranken verwacht ik daar heel veel van.
Daniel Bellinga
Daniel Bellinga
Youtuber
Lees verder
Ik ben youtuber en heb een webwinkel waar ik landelijk mee probeer te ranken. Dit is het enige linkbuilding bedrijf wat geen gebruik maakt van startpagina's wat ik een goed teken vind want ik krijg nu eindelijk resultaat te zien. Ik werkte voorheen altijd met LBV Media. Al om al ze hebben mij goed geholpen.
Jacqueline
Jacqueline
Dupon
Lees verder
Mijn werd dat dit systeem uniek is en net uit is. Ik heb altijd goede ervaringen met hun linkbuilding gehad en heb direct een pbn netwerk laten maken. Zelfs tot hun verbazing waren er al een aantal blog-artikelen in Google geindexeerd en gerankt.
Marcel van Wonderen
Marcel van Wonderen
Brillen Webwinkel
Lees verder
In het verleden heb ik linkbuilding pakketten afgenomen wat me 500 euro per maand kostte zonder duidelijk resultaat. Ondanks dat ik op tig startpagina's en linkpartner websites sta. Ik krijg nu al leads die zijn gemaakt met dit linkbuilding systeem. Dat is echt uniek.
Partick Beukema
Partick Beukema
Webshop Eigenaar
Lees verder
Beste mensen ik ben Juri Muileboom en Joyce Schouten zeer dankbaar daarom heb. Ik even de volgende aanbeveling geschreven laat hun ook jouw met je bedrijf helpen groeien. LBV Media - Jouw Partner om in de Top 10 op Google te Komen
Vorige
Volgende
Volg ons!
Contact

Copyrights LBV Media  – © 2024 Linkbuildingvoordeel.nl