Tekst Pakketten

Tekst pakketten compleet met alle zoekwoorden.
Bekijk hieronder in welke niche wij iets voor jou kunnen betekenen.

Hulp nodig bij het schrijven van je teksten?

Het wiel elke keer opnieuw uitvinden? Het vergt veel tijd en voorbereiding om een artikel te schrijven. Laat staan tientallen artikelen. Elke keer iets opnieuw bedenken kost veel tijd. Met onze pakketten kun je in principe al binnen 15 minuten een 1000 woorden artikel schrijven. Je hebt in onze tekst pakketten 100-500 losse artikelen met minimaal 500-1200 woorden per artikel die je gemakkelijk tot een geheel kunt uitwerken. Je kunt er tientallen artikelen mee schrijven en uiteraard gaan we ervan uit dat je je persoonlijke draai er aan gaat geven. Met onze tekst pakketten heb je alles bij elkaar. Ook een heel gedetailleerd niche zoekwoorden onderzoek is inbegrepen.

Welke zoekwoorden ga je gebruiken?

Niet alleen het schrijven van een goed artikel kost je tijd, ook een goed zoekwoorden onderzoek kost je veel tijd. Wij gebruiken een uniek en geavanceerd systeem wat op basis van de gegevens van Ahrefs precies uitzoekt welke zoekwoorden Google bij een hoofd zoekwoord verwacht te vinden. Door deze zoekwoorden samen te stellen in je titels en je artikel krijg je gestructureerde teksten die voldoen aan alle SEO eisen. Handig als je even snel tekst nodig hebt om mee te kunnen scoren in de zoekmachines maar ook voor je klanten of voor je eigen website. Al die zoekwoorden zitten ook in ons tekst pakket!

Het wiel elke keer opnieuw uitvinden of ons tekst pakket?

Natuurlijk ben je vrij in jouw manier van schrijven. We raden je ook aan om jouw eigen stijl van schrijven te gebruiken als je een tekst pakket bij ons hebt gekocht. Je bespaart enorm veel tijd waardoor je meer tijd overhoud voor andere klussen enz. En je krijgt de allerbeste niche zoekwoorden onderzoek er ook nog eens bij. Hier beneden hebben we een video voor je gemaakt waarin je alles in detail kunt zien.

Heb je liever een tekst pakket op maat?

Als je een eigen tekst pakket wilt hebben is dat geen enkel probleem. Neem even contact met ons op en laat weten wat je precies wilt.

Prijzen Tekst Pakketten

Bestel hier het Loodgieter tekst pakket voor slechts 25,-

Prijzen zijn Excl. Btw​

Bestel hier het Elektricien tekst pakket voor slechts 25,-

Prijzen zijn Excl. Btw​

Bestel hier het Ongediertebestrijding tekst pakket voor slechts 25,-

Prijzen zijn Excl. Btw​

Bestel hier het Kinderopvang tekst pakket voor slechts 25,-

Prijzen zijn Excl. Btw​

Bestel hier het Taxi tekst pakket voor slechts 25,-

Prijzen zijn Excl. Btw​

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Eenmalig een pakket afnemen is natuurlijk ook mogelijk. Indien je eenmalige organische linkbuilding pakket wilt bestellen kan je dat hier doen.

Contact