lbv3

Optimaliseer je website voor 2024 met onze On-Page SEO Pakketten!

Verbeter de positie van je website met onze door RankBrain geteste SEO-strategieën.

Essential Onpage

Rankbrain Proof
399,- Normale prijs €599,-
 • 1 zoekwoord, 1 URL​
 • Onpage Video Audit
 • Inclusief Super Content
 • Rankbrain Proof Content
 • Power SEO Titel
 • Meta Discription
 • Power Slug
 • 2x Revisie
 • Zonder Implementatie

Pro Onpage

Rankbrain Proof
499,- Normale prijs €799,-
 • 1 zoekwoord, 1 URL
 • Onpage Video Audit
 • Inclusief Super Content
 • Rankbrain Proof Content
 • Power SEO Titel
 • Meta Discription
 • Power Slug
 • 4x Revisie
 • Inclusief Implementatie
Populair

Premium Onpage

Rankbrain Proof
997,- incl. 10% korting
 • 3 zoekwoorden, 3 URLS
 • Onpage Video Audit
 • Inclusief Super Content
 • Rankbrain Proof Content
 • Power SEO Titel
 • Meta Discription
 • Power Slug
 • 4x Revisie per URL
 • Zonder Implementatie

Details over on-page SEO.

Verhoog de positie van je website met onze effectieve SEO-methoden. Onze door AI ondersteunde checklist voor contentoptimalisatie is speciaal ontwikkeld om de zoekmachineoptimalisatie te versterken, assisterend in het verfijnen van cruciale elementen die bijdragen aan een hogere ranking in zoekmachines zoals Google.

Dankzij onze geavanceerde Rankbrain-hulpmiddelen zijn we in staat om grondige interne controles uit te voeren, zodat elke hoek van je website optimaal presteert. Onze SEO-aanpak is Rankbrain-gevalideerd en vormt de meest doeltreffende strategie om de online zichtbaarheid van je website te maximaliseren.

Wat betekent On-Page SEO?

On-page SEO omvat alle methoden die ingezet worden om een website beter zichtbaar en hoger gepositioneerd te krijgen in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines. Dit houdt de optimalisatie in van zowel de content, de opbouw als de technische facetten van een pagina.

Het primaire doel van on-page SEO is het aantrekken van meer bezoekers naar je site en het verhogen van de conversiepercentages door een verbeterde ranking en natuurlijke zichtbaarheid.

onpage-seo-pakketten

Cruciale Elementen van On-Page SEO

Optimalisatie van de Titel Tag: Een effectief geoptimaliseerde titel tag is cruciaal voor het aantrekken van zowel gebruikers als zoekmachines. Zorg dat je relevante trefwoorden integreert en maak de titel zowel boeiend als informatief.

Optimalisatie van de Meta Beschrijving: De meta beschrijving biedt een korte uiteenzetting van je pagina’s inhoud. Het is van belang om de termen te identificeren die Google’s AI prefereert, zodat je een aantrekkelijke beschrijving kunt opstellen die de aandacht van gebruikers trekt.

Optimalisatie van de URL Structuur: Een heldere en weloverwogen URL-structuur bevordert het begrip van zowel zoekmachines als gebruikers omtrent de inhoud van je pagina. Integreer relevante trefwoorden en vermijd het gebruik van lange en ingewikkelde URL’s.

Optimalisatie van Inhoud: Het verfijnen van je pagina’s inhoud is fundamenteel voor on-page SEO. Wij zorgen ervoor dat je inhoud alle relevante trefwoorden bevat die Google’s AI verwacht aan te treffen. Focus op Expertise, Autoriteit, en Betrouwbaarheid (EAT) als uitgangspunt.

Optimalisatie van Afbeeldingen: Afbeeldingsoptimalisatie wordt vaak over het hoofd gezien binnen on-page SEO. Het is belangrijk om je afbeeldingen te comprimeren, relevante bestandsnamen en alt-tags te gebruiken, en afbeeldingen correct te positioneren op je pagina.

Het belang van On-Page SEO

On-Page SEO is essentieel omdat het zoekmachines helpt om de inhoud en relevantie van je website te begrijpen en te waarderen. Met de implementatie van effectieve optimalisatietechnieken zorg je ervoor dat je site zowel voor gebruikers als zoekmachines waardevol is, wat leidt tot betere posities in de zoekresultaten en een toename van organisch verkeer.

Daarnaast draagt On-Page SEO bij aan een betere gebruikerservaring door de structuur van de content, de snelheid van de website en de mobiele compatibiliteit te verbeteren. Dit maakt het voor bezoekers eenvoudiger om te navigeren en de gewenste informatie te vinden.

verhoog je rankings in google 2

Verfijnde On-Page SEO Methodes

Indien je de basis van on-page SEO al onder de knie hebt en je bent klaar om je aanpak verder te verfijnen, overweeg dan de volgende geavanceerde methodes:

 • Interne Linkstructuur Versterken: Creëer een netwerk van interne links op je website om zoekmachines een beter inzicht te geven in de structuur en relevantie van je pagina’s. Gebruik zorgvuldig gekozen ankerteksten en verbind gerelateerde content met elkaar.

 • Implementatie van Schema Markup: Door schema markup toe te voegen aan je pagina’s, kun je zoekmachines gedetailleerder laten begrijpen wat je content inhoudt, wat resulteert in rijkere zoekresultaten. Hoewel schema markup niet de impact heeft die het ooit had, is het nuttig voor het tonen van specifieke informatie zoals recensies, bedrijfstijden en evenementen in zoekresultaten.

 • Verbetering van de Interne Zoekfunctie: Een efficiënte interne zoekfunctie op je website maakt het voor gebruikers eenvoudiger om de informatie te vinden die ze zoeken, wat de engagement op je site verhoogt. Zorg ervoor dat deze zoekfunctie snel, accuraat en relevante resultaten levert.

 • Content Clustering: Door gerelateerde content te groeperen rondom een centraal thema (content clusters), help je zoekmachines de relevantie en samenhang van je content te begrijpen. Dit kan bijdragen aan een verbeterde ranking.

geavanceerde on-page seo technieken

Ontdek meer over on-page SEO en hoe je dit kunt optimaliseren voor een betere positie in zoekmachines.

Essentiële SEO-beginselen

Zoekwoordenonderzoek: De cruciale eerste stap. Laat ons het zoekwoordenonderzoek uitvoeren. Onze ervaring leert dat bijna niemand instinctief weet welke zoekwoorden het meest effectief zijn.

Relevantie: Zorg dat de content van je pagina aansluit bij de zoekvragen. Het zoekwoord moet consistent zijn in de titel, de inhoud en de URL.

Contentkwaliteit: Creëer content van hoge kwaliteit die relevant en uniek is, en voldoet aan de behoeften van je doelgroep. Dit bevordert de betrokkenheid en verhoogt het aantal terugkerende bezoekers.

Gebruiksvriendelijkheid: Zorg voor een eenvoudig te navigeren website, die snel laadt en optimaal functioneert op zowel desktops als mobiele apparaten.

Linkbuilding: Profiteer van onze speciale RankBrain-proof linkbuildingpakketten voor een betere ranking in zoekmachines.

Technische SEO: Zorg voor een geoptimaliseerde website met snelle laadtijden, mobiele compatibiliteit en technische elementen zoals XML-sitemaps en robots.txt-bestanden.

Professionele tip: Plaats je meest belangrijke pagina's in het navigatiemenu. Dit signaleert aan Google dat ze van groot belang zijn voor jouw website.

On-page SEO verbeteren met AI-technologie van Google (RankBrain en BERT)

Het is cruciaal om je website te verfijnen met on-page SEO technieken om je positie in zoekmachines te verhogen.

Door inzet van geavanceerde AI-technologieën zoals RankBrain en BERT, beschikken wij over de deskundigheid om jouw site volgens de nieuwste best practices te optimaliseren.

Onze gedetailleerde controlelijst helpt ons om nauwkeurig te identificeren welke aspecten van je webpagina verder verbeterd kunnen worden.

Het is essentieel om te onderkennen dat dit een voortdurende inspanning vereist, inclusief constante monitoring, om te verzekeren dat je website vooraan in de zoekresultaten blijft.

Aanbevelingen voor het finetunen van je webpagina's voor zoekmachines

Titel Tags en Meta Beschrijvingen: Zorg dat elke pagina is voorzien van een passende titel die de inhoud helder samenvat. Voeg eveneens een aantrekkelijke meta beschrijving toe die toekomstige bezoekers uitnodigt.

Toepassing van Koppen en Subkoppen: Integreer belangrijke zoekwoorden in je koppen en subkoppen om structuur te bieden aan je content, waardoor zoekmachines beter begrijpen waar elke sectie over gaat.

Interne en Externe Links: Implementeer relevante en nuttige interne en externe links binnen je pagina’s om een coherent geheel van verwante content te vormen. Let wel, het correct toepassen van interne links is complex; het kan verstandiger zijn dit aan ons over te laten.

Afbeeldingsoptimalisatie: Benoem elke afbeelding op een beschrijvende wijze en voeg alt-teksten toe, zodat zoekmachines de inhoud van de afbeeldingen kunnen interpreteren.

Off-Page SEO en de Kracht van Linkbuilding

Buiten de optimalisatie van je webpagina’s voor zoekmachines, speelt off-page SEO, inclusief linkbuilding, een essentiële rol. Het verwerven van backlinks van externe websites en actieve deelname aan sociale media dragen significant bij aan verbeterde zoekmachine rankings.

Technische SEO Belangrijkheid De rol van technische SEO is niet te onderschatten. Dit houdt in het optimaliseren van je website om snelle laadtijden te garanderen voor een optimale gebruikerservaring en het zorgen voor mobiele compatibiliteit van je site.

Een accurate toepassing van technische componenten zoals XML-sitemaps en robots.txt-bestanden is ook cruciaal. Deze bestanden zijn essentieel voor zoekmachines om te beslissen welke pagina’s geïndexeerd moeten worden en welke niet.

SEO-Analyse en Prestatiemeting

Een korte laadtijd is fundamenteel voor een positieve gebruikerservaring en speelt een belangrijke, zij het beperkte, rol in zoekmachine rankings. Verbeter dit aspect wanneer Google dit aanduidt via Google Search Console. De laadtijd kan worden geoptimaliseerd door afbeeldingen te comprimeren, de serverreactietijd te verkorten, het aantal HTTP-aanvragen te reduceren, caching te implementeren en de code te stroomlijnen.

Toepassing van On-Page SEO Technieken op je Website

 1. Belang van Kwalitatieve, Unieke Content: Het produceren van kwalitatieve, informatieve en unieke content is cruciaal voor een effectieve on-page strategie. Dit biedt niet alleen waarde voor je gebruikers maar is ook essentieel voor het succes van je website.
 2. Meta-Tags Optimalisatie: Het zorgvuldig optimaliseren van meta-tags op je website speelt een sleutelrol. Dit houdt in het gebruik van relevante trefwoorden in de titel, metaomschrijving en andere tags om zoekmachines te helpen de inhoud van je pagina’s te interpreteren.
 3. Gebruiksvriendelijke URL-Structuur: Een heldere en geoptimaliseerde URL-structuur is bevorderlijk voor een hogere ranking in zoekresultaten. Zorg dat je URL’s kort, relevant en begrijpelijk zijn voor zowel gebruikers als zoekmachines.
 4. Interne Linkbuilding: Het strategisch inzetten van interne links verbetert niet alleen de navigatie op je website, maar draagt ook bij aan een betere gebruikerservaring en versterkt de autoriteit van je domein.

Verschil tussen On-Page en Off-Page SEO

Het fundamentele verschil tussen on-page en off-page SEO zit al in de benaming: waar on-page SEO zich richt op optimalisatie binnen je eigen website, focust off-page SEO op de elementen buiten je website.

Bij off-page SEO zijn externe websites nodig om jouw zoekmachineposities te verbeteren. Dit wordt overwegend gerealiseerd door linkbuilding, waarbij je streeft naar links van andere sites naar jouw eigen site of specifieke pagina’s.

 

Technische-SEO

Een manier om dit te bewerkstelligen is door je content te verspreiden op sociale media of andere blogs. Echter, het succes hiervan – in termen van het delen van je content of het verkrijgen van backlinks – is niet gegarandeerd.

Samengevat, het optimaliseren van off-page factoren is vaak uitdagender dan het aanpassen van on-page elementen, waar je directe controle over hebt. Daarom ligt onze focus verder op on-page optimalisatie.

equlizer seo onpage elementen

Elementen die tot On-Page SEO Behoren

Alvorens we dieper ingaan op de specifieke elementen van on-page SEO technieken, is het van belang om te onderstrepen dat bepaalde aspecten misschien niet direct gekoppeld zijn aan optimalisatie, maar wel onderdeel uitmaken van algemene SEO-praktijken. Deze aspecten kunnen een significante impact hebben op de prestaties van je website als geheel.

Neem als voorbeeld de verbetering van de laadtijd van een pagina: dit beïnvloedt niet alleen de mogelijkheid om hoger te ranken, maar verbetert ook de gebruikerservaring op je gehele site. Elk detail telt in dit proces.

Denk hierbij aan elementen zoals sitemaps en 404-pagina’s. Er bestaan diverse factoren die je zelf kunt beheren en die niet alleen effect hebben op de ranking van individuele pagina’s, maar ook op de algemene prestaties van je website.

Dit omvat voornamelijk de volgende factoren:

Updates van Google!

We zien tegenwoordig een toename in het aantal Google-updates. De reden hiervoor is de schaal van de wijzigingen, die niet tegelijkertijd geïmplementeerd kunnen worden.

Google transformeert van een zoekmachine die primair op zoekwoorden focust naar een op entiteiten gebaseerde engine. Ze doen dit door het inzetten van diverse AI-technologieën zoals Rankbrain, BERT, en Neural Matching.

Wat houden deze veranderingen in?

Verder legt Google veel nadruk op de Spambrain-module, die het mogelijk maakt snel te herkennen of een pagina te veel is geoptimaliseerd.

Veel SEO-experts zijn hier nog niet volledig van op de hoogte en geloven ten onrechte dat het belangrijk is om kernzoekwoorden overmatig te gebruiken in titels en content. Spambrain is specifiek voor dit doeleinde ontwikkeld.

google updates

Nieuwe mogelijkheden voor concurrentieanalyse bij pagina-optimalisatie

Veel SEO-experts zetten nog steeds tools zoals Ahrefs en SemRush in voor het analyseren van concurrenten. Maar met de ontwikkeling van Google’s eigen AI-technologieën, is deze methode niet meer de meest effectieve.

Ons systeem is direct gekoppeld aan alle AI-modules van Google, wat ons in staat stelt om precies te identificeren waar verbeteringen in de content aangebracht kunnen worden.

Geavanceerd hulpmiddel voor zoekwoordonderzoek

Voor de optimalisatie van zoekwoorden maken we gebruik van een geavanceerd AI-programma dat gekoppeld is aan RankBrain. Uitvoerige tests hebben aangetoond dat de analyses van Ahrefs vaak inaccuraat zijn, iets wat je uiteraard wilt vermijden wanneer je de meest geschikte zoekwoorden voor je website wilt selecteren.

Verbeterde samenwerking met andere SEO-methoden en strategieën

Dit leidt tot een zeer effectieve optimalisatie van je website. Het integreren van deze cruciale componenten is noodzakelijk om optimale resultaten te bereiken voor je online zichtbaarheid.

Voordelen:

 1. Verhoogde Vindbaarheid: Optimalisatie van websitecontent verbetert de zichtbaarheid in zoekmachines en voor gebruikers.

 2. Betere Posities in Zoekresultaten: Door deze methodes toe te passen, kan je site hogere posities bereiken in zoekresultaten, wat meer organisch verkeer aantrekt.

 3. Verbeterde Gebruikerservaring: Het finetunen van websitecontent en -structuur draagt bij aan een betere ervaring voor de bezoeker.

 4. Compatibel met RankBrain: Ons bureau behoort tot de selecte groep die diepgaand inzicht heeft in Google’s AI-modules en communiceert met deze technologieën.

Nadelen:

 1. Tijdrovend: De implementatie vergt aanzienlijke tijd en inzet om elk onderdeel effectief te optimaliseren.

 2. Aanhoudende Updates Vereist: Vanwege de constante evolutie van zoekmachine-algoritmen is het noodzakelijk om de on-page SEO-strategieën regelmatig bij te werken om hun doeltreffendheid te behouden.

Wat ons uniek maakt in de SEO-sector

Onze on-page SEO-instrumenten zijn onmisbaar voor het finetunen van je website. Ze voorzien in een overzichtelijke checklist vol met topstrategieën en methodes om je site te optimaliseren.

Daarnaast biedt onze on-page SEO-tool professionele adviezen over hoe je je website kunt finetunen voor zoekmachines. Met deze hulpmiddelen en aanbevelingen garanderen we dat jouw website uitstekend presteert in de organische zoekresultaten.

Kort gezegd, met onze on-page SEO-expertise ben je gewapend met volledige kennis over de sleutelfactoren die je Google-ranking beïnvloeden. On-page SEO is cruciaal voor elke geslaagde SEO-strategie. Door je pagina’s te optimaliseren, verbeter je niet alleen de zichtbaarheid en ranking van je site, maar trek je ook meer organisch verkeer aan en verhoog je de gebruikerservaring.

Door de juiste technieken en strategieën toe te passen, zoals het optimaliseren van titeltags, metaomschrijvingen, URL-structuren, en content, verhoog je de vindbaarheid van je website en je online succes.

Besef dat on-page SEO een doorlopend proces is dat voortdurende monitoring en analyse vereist om je aanpak te finetunen en te verbeteren. Blijf op de hoogte van de laatste SEO-trends en -ontwikkelingen en pas je strategieën aan om aan de top te blijven.

Lees hier wat klanten over onze diensten zeggen:
Eric Visser
Eric Visser
Webdesigner
Lees verder
Ik heb in het verleden al eens een aantal Gstacks laten maken bij LBV Media voordat deze website bestond en dat is ons goed bevallen. Een paar weken geleden een linkbuilding netwerk laten maken en als ik zie hoeveel sites nu al geindexeerd zijn en ranken verwacht ik daar heel veel van.
Daniel Bellinga
Daniel Bellinga
Youtuber
Lees verder
Ik ben youtuber en heb een webwinkel waar ik landelijk mee probeer te ranken. Dit is het enige linkbuilding bedrijf wat geen gebruik maakt van startpagina's wat ik een goed teken vind want ik krijg nu eindelijk resultaat te zien. Ik werkte voorheen altijd met LBV Media. Al om al ze hebben mij goed geholpen.
Jacqueline
Jacqueline
Dupon
Lees verder
Mijn werd dat dit systeem uniek is en net uit is. Ik heb altijd goede ervaringen met hun linkbuilding gehad en heb direct een pbn netwerk laten maken. Zelfs tot hun verbazing waren er al een aantal blog-artikelen in Google geindexeerd en gerankt.
Marcel van Wonderen
Marcel van Wonderen
Brillen Webwinkel
Lees verder
In het verleden heb ik linkbuilding pakketten afgenomen wat me 500 euro per maand kostte zonder duidelijk resultaat. Ondanks dat ik op tig startpagina's en linkpartner websites sta. Ik krijg nu al leads die zijn gemaakt met dit linkbuilding systeem. Dat is echt uniek.
Partick Beukema
Partick Beukema
Webshop Eigenaar
Lees verder
Beste mensen ik ben Juri Muileboom en Joyce Schouten zeer dankbaar daarom heb. Ik even de volgende aanbeveling geschreven laat hun ook jouw met je bedrijf helpen groeien. LBV Media - Jouw Partner om in de Top 10 op Google te Komen
Vorige
Volgende
Volg ons!
Contact

Copyrights LBV Media  – © 2024 Linkbuildingvoordeel.nl