lbv3

Waarom werkt het linkbuildingvoordeel systeem zo goed in 2022?

linkbuildingvoordeel

Inhoudsopgave

Het nut van linkbuildingvoordeel.

Linkbuilding is al vanaf het begin dat zoekmachines populair werden nog steeds vrij basic. Vroeger kon je met veel “keyword stuffing” de eerst pagina van Google bereiken en gewoon een aantal links zonder tekst werkten ook heel goed. SEO bureaus en SEO guru’s omarmden in Nederland de startpagina en voordat je het wist was Nederland een startpagina land.

Ok, we sturen links naar een andere website in de hoop dat die andere website gaat ranken. Maar toch zijn er een paar hele belangrijke punten veranderd. Gewoon een link op een startpagina, of bij iemand op zijn “webpartner link pagina” zijn lang niet meer zo doeltreffend als vroeger. Alleen als je op extreem veel startpagina’s je linkje hebt staan zul je enig effect merken in je ranking. In ieder geval krijg je er wel een hoge Domain Authority (DA) mee. Maar een hoge DA is geen garantie voor top 3 ranking in Google. (Dat zeggen ze er niet bij).

Een SEO bureau die jou meer dan 50% aan startpagina en partner links aanbiedt in zijn linkbuilding strategie kun je beter vermijden. Waarom zeg ik dat? Als je naar een startpagina kijkt zie je alleen maar een zoekwoord met een link daaronder op een pagina. En als je een beetje pech hebt, sta je met honderden andere links van  je concurrenten of nog erger met dating, erotiek en casino links op een startpagina. Wij van linkbuildingvoordeel vinden dat niet verstandig.

Zo, een heel verhaal maar het is bedoeld als introductie om je duidelijk te maken waarom anno 2020 we echt niet meer moeten investeren in tig startpagina’s. Doe er hooguit 10. Meer heb je niet nodig.

Waarom dan wel onze linkbuilding?
Heel simpel. Je komt met ons linkbuilding systeem op een heleboel blogs te staan met 800-1400 woorden die zo goed gestructureerd zijn met foto’s video’s, table of content en kopjes dat Google al deze artikelen zonder problemen zal indexeren en zelfs ranken. Omdat we gebruik maken van een Multitier strategie krijg je veel meer seo juice dan met honderden startpagina’s. Een ander groot voordeel is dat je investeert in een veilig backlink systeem wat “evergreen” is. De waarde die Google nu hecht aan startpagina’s wordt alleen maar minder terwijl onze blogs allemaal bestaan uit goede content en links.

Linkbuildingvoordeel richt zich voornamelijk op het kwalitatief neerzetten van content en websites die langs de rits met regels van google wordt geleid. Dit houd in dat we met alle tool en middelen die we hebben expliciet kijken wat wel en niet werkt binnen in de content, via bijvoorbeeld google dna. En ik hier heb het artikel daarover.
De belangrijke tools die je moet hebben zijn de analyse tools die 1 op 1 met google geconfigureerd worden. Dat houd in dat je exact weet welke data er in en uit gaat als het gaat om google.
En laat linkbuildingvoordeel nou net een fortuin uitgeven aan dit soort tools. Dus daarom vind ik het ook een moeilijke vraag mbt kwalitatieve backlinks/content.

We weten nu wat er langs de weg speelt als het gaat om het toevoegen van DE perfecte mix van content, linkbuilding strategie en het consistent inzetten van het publisher netwerk van linkbuildingvoordeel. We hebben hier 10 jaar lang aangewerkt, met de uitkomst dat het in elke niche en model toepasbaar is voor langere termijn. Ondanks het index probleem van 2022. Ook daar hebben we de oplossing voor. Het index probleem wordt overigens in meerdere blog artikel beschreven. Maar los daarvan, gaat het natuurlijk om de power die linkbuildingvoordeel heeft als het gaat om het inzetten van parameters en pijlers waardoor de zoekmachine marketing top wordt in gedeeld.

Wil je meer lezen over linkbuildingvoordeel ga dan naar de link hieronder.

Bekijk voor meer informatie deze blog