Linkbuilding Uitbesteden in 2022, beste linkbuilding strategie, vindbaarheid, voor hogere posities in Google

Je wilt je linkbuilding uitbesteden? Je bent ondernemer? Je hebt een SEO Bureau? Als het je prioriteit is om een krachtig en succesvol linkbuilding netwerk op te bouwen voor jezelf of voor je klanten,  kunnen wij je helpen. Wij geloven in “Evergreen Multitier  linkbuilding” voor de langere termijn.

Je linkbuilding uitbesteden zonder startpagina, partner en homepage links!

Wij gaan voor goed gestructureerde content van minimaal 1000+ woorden geplaatst op snelle goed uitziende websites. Niet alleen bespaar je honderden euro’s per maand maar krijg je uiteindelijk een veel hoger rankings rendement in de zoekmachines.

Linkbuilding in 2022 vereist meer aandacht dan voorgaande jaren. Met een paar startpagina’s en wat links op een homepage ga je het niet meer redden. Je linkbuilding uitbesteden aan een SEO specialist is zeker aan te raden om hoger in Google te komen met je website. Natuurlijk kun je het zelf doen als je tijd te over hebt. Er is veel informatie over SEO en linkbuilding te vinden op Youtube maar uiteindelijk zal je niet de informatie vinden die wij wel hebben. Onze ervaring is dat er veel onzin wordt verteld over SEO.

Linkbuilding zelf doen of uitbesteden?

De regels van het spel en de algoritmes van de zoekmachines zijn dusdanig veranderd dat je niet zomaar wat links kunt gaan plaatsen. Je moet met zoveel factoren rekening houden. En ook is het plaatsen van links arbeidsintensief. Als ondernemer heb je daar eigenlijk geen tijd voor toch? De kans dat je met je website zakt is groter dan dat je hoog in Google ermee komt. Dat wil je natuurlijk niet. Daarom is linkbuilding uitbesteden bij een SEO specialist die daar veel ervaring mee heeft aan te raden.

linkbuilding uitbesteden
Linkbuilding uitbesteden bij LBV

Wat houdt linkbuilding in en Hoe kom je aan backlinks?

Linkbuilding is het doelbewust verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Hoe krijg je backlinks? We creëeren externe links, ook wel backlinks genoemd, naar jouw webpagina’s. Backlinks zijn dus links die van verschillende websites naar jouw website verwijzen. Je vindbaarheid in Google wordt mede bepaald door titels, content en (gedeeltelijk) autoriteit. Linkbuilding is dan ook de beste strategie om een zo sterk en natuurlijk mogelijk linkprofiel voor je website op te bouwen. En er zijn een aantal hele goede linkbuilding strategieen die wij hiervoor hanteren als linkbuilding specialist.

Waar kun je backlinks plaatsen en welke bedrijven kunnen je daarbij helpen?

Het verkrijgen van deze backlinks werd vroeger met startpagina-achtige subdomeinen gedaan. Maar met alleen een titel en een link kom je daar niet ver mee. Linkbuilding is tegenwoordig het verkrijgen van backlinks van andere websites waar een artikel op staat die over jouw website of het product gaat. Door deze links krijgt je website steeds meer autoriteit voor Google. Omdat er verschillende websites naar jouw website linken, krijg je ook een stukje SEO-juice en dit zorgt ervoor dat je posities binnen Google zullen stijgen.

Google SEO specialisten

Veel Nederlandse SEO specialisten denken nog steeds dat de autoriteit van een andere website hoger moet zijn dan die van jou maar dat is gewoonweg niet waar. Een seo linkbuilding specialist zal zich hier niet druk om maken. Natuurlijk als je een link kan krijgen van een website met een hele hoge authority zoals de Telegraaf dan kan dat zeker een groot effect hebben op je ranking. Maar wanneer ga je dit soort links krijgen?

En hoe goed is de tekst? Als je een link krijgt van een mindere authority website met gestructureerde content waar Google van houdt krijg je nog steeds een goede waarde. Als je je linkbuilding bij ons uitbesteedt zijn al onze teksten 100% gestructureerd. Dat is ook de reden dat 99% van al onze urls die gemaakt zijn nog steeds zijn geïndexeerd.

google penalty mythes kleiner
Linkbuilding uitbesteden zonder kans op een penalty

Krijg je door linkbuilding een penalty van Google? Black hat seo?

In de SEO wereld heb je nog steeds verdeelde meningen hierover. Blackhat, whitehat en zelfs greyhat worden door seo puristen gebruikt om aan te duiden dat zij als Whitehat seo bureau wel volgens de richtlijnen van Google (seo google guide) werken en anderen niet. Heel verwarrend voor een ondernemer die gewoon met zijn website bovenaan in Google wil komen te staan. 

Als linkbuilding blackhat is dan is Google de grootste blackhatter. Google ziet dan ook backlinks, dus linkbuilding als een van de belangrijkste ranking factoren. Houdt er wel rekening mee dat wanneer je gaat spammen (heel veel links) je wel afgestraft kan worden.

Bestaan goedkope links? Hoeveel backlinks heb ik nodig?

Ja en nee. Een goedkope link is een link op een tumblr.com of op een blogger site in de ogen van veel Nederlandse en Belgische SEO specialisten. Ja het zijn goedkope links omdat je niet betaald voor de registratie en hosting van zo’n web 2.0 domein. Nee het zijn geen goedkope links als zo’n web 2.0 domein bestaat uit goed gestructureerde teksten en goede links heeft van andere websites, web 2.0 sites enz. Sterker nog wij hebben veel van dit soort web 2.0 sites die ranken boven de gewone websites. Wanneer je linkbuilding profiel gevarieeerd is met gestructureerde content verspreidt over veel verschillende websites, web 2.0, edu’s, subdomeinen, .gov enz.

Wat kost een link voor linkbuilding, Hoe kom je aan al die links?

Goede backlinks zijn links met relevante content en de juiste zoekwoorden die linken naar jouw website. De relevantie van een backlink is belangrijk in deze. Als een artikel over een loodgieter gaat en jij hebt een bakkerij dan is een link van dat artikel niet echt zinvol. Ook moet de content de DNA van Google in zich hebben. Titels zijn bijvoorbeeld enorm belangrijk omdat Google echt niet jouw artikel geheel gaat lezen.
web2backlinks uitbesteden

Wat is de beste linkbuilding strategie?

Volgens ons bestaat er geen “beste linkbuilding strategie”. Hoe gek het ook klinkt maar als wij linkbuilding doen voor een advocaat in New York of een advocaat in Nederland zien we dat we voor beide landen een andere linkbuilding strategie moeten hanteren. Eerlijk gezegd zien we dat ook met andere landen als Duitsland, Spanje, Thailand, Zuid Amerika. Elk land vereist een andersoortige linkbuilding aanpak. Buitenlandse bedrijven die bij ons linkbuilding uitbesteden hoeven zich dan ook geen zorgen te maken. Internationaal SEO doen we al jaren.

Linkbuilding uitbesteden in 2022 voor de beste zoekmachine optimalisatie.

Hoger in google komen met de beste linkbuilding strategieeen? Linkbuilding door een ervaren linkbuilding bureau als LBV zorgt ervoor dat je als ondernemer tijd voor je bedrijf hebt. Veel van die SEO guru’s beweren dat linkbuilding niet meer werkt maar dat zijn mensen die meestal geen praktische ervaring hebben. Die leven van het schrijven van fakenews artikelen. Uit onderzoek blijkt dat backlinks nog steeds een van de belangrijkste ranking factoren zijn. En wij zien het dagelijks in de praktijk. Laat je niet gek maken door al die mensen die zich seo specialist noemen maar totaal geen praktijkervaring hebben. Linkbuilding uitbesteden bij LBV zorgt ervoor dat je bovenaan in Google komt.

Waarom je linkbuilding uitbesteden bij Linkbuildingvoordeel.nl

Veel ondernemers proberen zelf enorm veel linkjes live te krijgen in een korte tijd. Niet alleen kost dat bakken vol tijd maar ook beperk je het linkprofiel als je alleen maar startpagina achtige links en/of web 2.0 sites met goedbedoelde teksten gebruikt. De kans dat je web 2.0 sites gaan indexeren met slechte teksten is bijzonder klein. Het is dus belangrijk dat linkbuilding goed en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Dit kost natuurlijk veel tijd en moeite, vooral wanneer je kennis van SEO laag is. Wanneer jouw concurrenten wel linkbuilding uitbesteden kan je zelf dus zeker niet achter blijven.
Met een druk op de knop op de eerste plek staan in Google is gewoonweg niet mogelijk. Het is niet meer zo gemakkelijk om topposities te krijgen. Met onze linkbuilding strategieeen kom je hoger in de zoekmachines. Natuurlijk duurt het wat langer maar belangrijker is dat je hoger in Google komt en blijft staan. SEO is longterm. Het is succes voor de lange termijn!

Backlinks, google, linkprofiel, vindbaarheid

Linkbuilding bij ons uitbesteden is heel eenvoudig. Linkbuilding uitbesteden is een van de belangrijkste onderdelen op het moment dat je goed wilt scoren binnen Google. Het bepaalt voor ongeveer 75% van je SEO. Dít is de reden dat linkbuilding uitbesteden én een linkbuilding strategie anno 2021 meer dan noodzakelijk is. In combinatie met een goede website zal dit zorgen voor goede posities binnen de resultaten van Google. Het is dan ook verstandig om voor een succesvolle seo-strategie te kiezen. Linkbuilding aan ons uitbesteden is een meer dan noodzakelijk onderdeel van je online marketingstrategie.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Eenmalig een pakket afnemen is natuurlijk ook mogelijk. Indien je eenmalige organische linkbuilding pakket wilt bestellen kan je dat hier doen.

Contact