lbv3

Jbsetters oplichting dit is wat je moet weten?

Inhoudsopgave

Dit is wat je moet weten waarom jbsetters oplichting is.

 
Attentie! ik doe dit overigens nooit, want ik vind dat je bedrijven de kans moet geven. Maar dit maakte mij toch wel erg teleurgesteld.
Ga niet met #JBSetters in zee. Ze kunnen hun afspraken niet nakomen conform hun eigen contract, en verdere afspraken die je met ze maakt. Je betaald 2400 euro in de btw en krijgt er poep/niks voor terug. Ze doen aan zogenaamde appointment setten, maar ze leveren praktisch niks! Het is je geld niet waard.

Het is een wanprestatie die ze leveren en niet eens binnen de bepaalde tijd. Ze geven geen rapportages. Ze bepalen hun eigen regeltjes uit het niets door minder contact op te nemen. Ze zijn veels te veel bezig met hun eigen zieltje te verkopen. Als je er wat van zegt krijg je een grote mond van een 22 jarige snotaap die het allemaal wel even weet. Je denkt met een betrouwbare partij in zee te gaan, maar op het moment als je tekent of als je geld overmaakt moet je: dingen herhalen, zelf de leads regelen, geen kwaliteit leveren, cruciale informatie niet gebruiken. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

jbsetters

Normaal doe ik dit niet, maar dit is puur om mensen te laten weten dat dit bedrijf (wat in opmars is) oplichters zijn.

Dit is wat ze zeggen in hun contract.

jBSetters is voornamelijk bezig met:

– Kwalitatieve gesprekken inplannen, appointments maken. (geen kwaliteit)
– Het nauw contact hebben met naam om snel te kunnen schakelen. (je moet 5x herhalen wat ze moeten doen, laat dagen niks van hun horen in veel gevallen)
– Het leveren van de verwachte kwaliteit van de dienst. (totaal niet want ze beloven, ze beloven gouden bergen die ze niet nakomen)
– Met privacy gegevens goed omgaan. (ze spelen informatie door over privé zaken wat niemand/geen klant wat aan gaat)
– Relaties opbouwen/onderhouden telefonisch/Chat uit naam van naam.(een relatie opbouwen? ze verprutsen juist de relatie hierdoor is schade ontstaan)
– Telefonische Appointmentsetting en Appointmentsetting in DM-LinkedIn en Facebook. (ze leveren geen enkele telefoon afspraak, want als ik om het telefoon nummer vraag krijg ik ze niet)
– Wellicht ook closen van leads. (dit laat ik in het midden, maar ze doen niet eens een poging)

Dus een gewaarschuwd mens telt voor 2. Deel dit bericht met iedereen die met JBsetters gesproken heeft.

Dan nog meer redenen waarom jbsetters niet te vertrouwen zijn.

Ze geven niet thuis als je ze op hun fouten wijst. Ze blokkeren je gewoonweg als je normale vragen stelt.
Of ze schieten gelijk in de verdediging waarbij spreken over hun contract.
Dit is natuurlijk een raar foutieve manier om met je klanten om te gaan, geld harken en dan in de stront laten zakken.

Dit is de werkwijze die deze twee helden op sokken doen laten verschijnen op het web.
De namen van deze twee die zelf overigens altijd gebruiken in hun video’s en ik citeer:

Wij zijn Jonathan Martina en ik ben Beau Sanders.
De video zijn overigens gericht op een zogenaamde cursus die ze hebben gelanceerd.
dit overigens wat je ziet in trustpilot, je ziet 0 positieve reacties over hun dienst als appointment setters.
Hoe kun je mensen leren hoe je appointment setting moet doen als je er zelf een puinhoop van maakt bij een ander.
Je betaald 2000 euro en meeste wat het t waard was, was 400 euro voor de moeite. Van wat ze bij mij hebben gedaan.
Het is gewoonweg een wanprestatie, en dat is mijn mening. En ik denk meerdere met mij.
Voor mij nooit meer jbsetters

Ben je ook gedupeerd door jbsetters laat hier een review achter.
Of neem met mij contact op zodat we een vuist kunnen maken tegen deze idioten.

Wil je meer van dit soort reviews zien kijk dan onze blog.

Wat is oplichting precies?

Oplichting is een misdrijf waarbij een persoon anderen bedriegt of misleidt om financieel voordeel te behalen. Het houdt in dat iemand opzettelijk valse informatie verstrekt, manipuleert of misleidende handelingen verricht om anderen te laten geloven dat ze ergens baat bij zullen hebben, terwijl dit in werkelijkheid niet het geval is.

De specifieke wetgeving met betrekking tot oplichting kan variëren afhankelijk van het rechtsgebied waarin het misdrijf plaatsvindt. In veel landen wordt oplichting beschouwd als een criminele daad en is het strafbaar volgens het strafrecht. De wetgeving die oplichting behandelt, kan verschillende namen hebben, zoals fraude, bedrog of oplichting, afhankelijk van het land en de specifieke wetgeving.

Is jbsetters oplichting

Als voorbeeld kan ik je vertellen over de wetgeving in Nederland. In Nederland valt oplichting onder artikel 326 van het Wetboek van Strafrecht. Dit artikel definieert oplichting als het “door listige kunstgrepen en samenweefsel van verdichtsels bewegen tot de afgifte van enig goed, tot het ter beschikking stellen van gegevens met geldswaarde in het handelsverkeer, tot het aangaan van een schuld of tot het teniet doen van een inschuld.” Oplichting is strafbaar en kan worden bestraft met een gevangenisstraf van maximaal 6 jaar of een geldboete.

Kan jbsetters vervolgt worden?

Het is belangrijk op te merken dat wetgeving kan verschillen tussen landen en dat de specifieke wetten en straffen met betrekking tot oplichting kunnen variëren. Als je meer specifieke informatie wilt over oplichting en de bijbehorende wetgeving in een specifiek rechtsgebied, is het raadzaam om de relevante nationale wetgeving of een juridisch expert te raadplegen.