lbv3

Google Stacks

Gstacks met gestructureerde content en heel veel iframes:

Google Stack - Linkbuilding strategie

Met een Google stack heb je een krachtige linkbuilding strategie erbij. Wij gebruiken het voor elke website of webwinkel. Ook al is de Gstack niet zo bekend in Nederland, toch beginnen steeds meer SEO bureaus gebruik te maken van de SEO kracht van een Google Stack. 

In Engeland, Amerika en Australie zitten ze al een tijdje in het standaard SEO pakket bij de betere SEO bedrijven.

De misverstanden over Google Stacks

Een aantal SEO bureaus en specialisten in Nederland en Belgie denkt nog steeds dat een Gstack wordt gebruikt om de Domain Authority (DA) / Domain Rating (DR) kunstmatig te verhogen. Dat is niet waarom wij een Googlestack gebruiken. Dat je DA omhoog gaat is waar maar dat is logisch als je bedenkt dat een Google site een DA van tegen de 99 heeft. 

Het gaat in een Gstack hoofdzakelijk om de iframes die op de hoofd pagina staan. Elke iframe telt als een nieuwe link voor Google. Daarom noemen we het stacking. Met een hoge DA krijg je heel veel extra SEO juice. Het enige wat je nog nodig hebt zijn speciale backlinks om het beste rendement uit je Gstack te krijgen.

Niche Gstacks en Bedrijfs Gstacks

Een niche Gstack bestaat uit algemene relevante content en gaat niet speciaal over jouw bedrijf of product. Stel je hebt een zonnepanelen bedrijf dan gaat de Gstack over relevante informatie over zonnepanelen maar ook groene energie en windenergie. Vrij breed dus en dat is helemaal niet erg zolang jouw link maar in de hoofdpagina staat en in alle iframes.

Een bedrijf google stacks gaat alleen over jouw bedrijf. Daar worden speciaal teksten voor geschreven en we maken gebruik van de teksten van je eigen website. Het is de manier om je bedrijf of merk op het internet bekend te maken. Alle links zowel in de hoofdpagina als alle iframes linken naar je website toe.

De extra linkbuilding power voor je Gstack

Met alleen een Google stack heb je een krachtige buffersite voor naar je eigen website. Toch, om het volle rendement uit je Gstack te halen raden we je aan om onze speciale Google stack linkbuilding  erbij te bestellen. Deze links bestaan uit web 2.0 blogs, social bookmarks, social networks, guestblogs, social profiles, wiki’s en Google article stacks. De rest noemen we “secret sauce”. En linkbuilding met google stacks wordt vaak onderschat, maar je mag nooit vergeten dat je altijd kunt meeliften op de metrics van google zelf. Dus zet vandaag nog google stacks in om alles uit je seo te halen wat er is.

Prijzen Gstack Pakketten:

Niche Gstack

Exclusief Speciale Linkbuilding
299,-
 • Structured content
 • Article Stacking
 • Keyword Stacking

Niche Gstack

Inclusief Speciale Linkbuilding
399,-
 • Structured content
 • Article Stacking
 • Keyword Stacking
 • Tier 1+ GPropertie Backlinks
 • Secret Sauce backlinks
Populair

Bedrijfs Gstack

Vanaf Prijs
799,-
 • Speciaal geschreven content
 • Structured content​
 • Private verified Gmail
 • Article Stacking

Wil je op de hoogte blijven van ons advies?

Meld je hieronder volledig gratis aan:

Volg ons!
Contact

Copyrights LBV Media  – © 2024 Linkbuildingvoordeel.nl

Krijg de beste SEO & Linkbuilding tips die nog
nooit eerder zijn gepubliceerd in Nederland. 

We respecteren je privacy en zullen deze met niemand delen.