Pakket Embedded Backlinks Kopen

Geef je embedded Google mijn Bedrijf, Gmaps en Youtube  een boost om je posities in Google te verbeteren.

5000+ Web2.0 Embedded Backlinks Kopen

5000+ Web2.0 Embedded Backlinks

Geef je Google mijn Bedrijf, Youtube en andere embeds een enorme rankingsboost met dit web 2.0 linkb pakket incl. unieke artikelen (1000+ woorden).

€79,-

Excl 21% BTW

5/5

Geef je GMB (Google mijn Bedrijf), Maps en je Youtube embeds een boost!

Linkbuilding met 5000+ web 2.0 blogs ondersteund met Tier 2 en Tier 3+.  Groot niche netwerk.

SEO Strategie

Uitermate geschikt voor embeddings maar ook voor je tier 1+ urls. Neem je een multitier linkbuilding pakket bij ons af dan is deze linkbuilding strategie goed om je tier1+ urls te ondersteunen met extra links. Ook goed te gebruiken voor je Google site.
LET OP! Deze SEO strategie is niet geschikt voor rechtstreekse links naar de moneysite.

Hoe werkt het?

We plaatsen de {embeds} insluitingen op unieke niche-relevante artikelen met minimaal 2 afbeeldingen. Alle blogs die we gebruiken zijn relevant voor jouw niche. We hebben een groot web 2.0-netwerk met veel verschillende niches in verschillende talen. (Nederlands, Engels en Spaans). De meeste blogs zijn ouder dan 5 jaar en hebben veel autoriteit.

Embedded backlinks kopen verstandig?

Kun je uberhaubt wel veilig backlinks kopen? Het antwoord is hardstikke ja, ik zie geen enkel probleem. Echter moet je altijd de afweging maken in proportionaliteit. En dan bedoel ik dat je niet met een kanon op een mug moet schieten. En daarom zetten we bijvoorbeeld embedded backlinks in om bijvoorbeeld tier 2,3,4,5, te ondersteunen. Of om bepaalde google properties te embedden in een bericht op de pagina’s. 

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Eenmalig een pakket afnemen is natuurlijk ook mogelijk. Indien je eenmalige organische linkbuilding pakket wilt bestellen kan je dat hier doen.

Contact