lbv3

Pakket Embedded Backlinks Kopen

Geef je embedded iframe van: Google mijn Bedrijf (GMB), Gmaps en Youtube 
een boost om je posities in Google te verbeteren.

5000+ Web2.0 Embedded Backlinks

Geef je Google mijn Bedrijf, Youtube en andere embeds een enorme rankingsboost met dit web 2.0 backlink pakket incl. unieke artikelen (1000+ woorden).

€79,-

Excl 0% BTW

5/5

Geef je GMB (Google mijn Bedrijf), Maps en je Youtube embeds een boost!

Linkbuilding met 5000+ web 2.0 blogs ondersteund met Tier 2 en Tier 3+.  Groot niche netwerk.

SEO Strategie

Uitermate geschikt voor embeddings maar ook voor je tier 1+ urls. Neem je een multitier linkbuilding pakket bij ons af dan is deze linkbuilding strategie goed om je tier1+ urls te ondersteunen met extra links. Ook goed te gebruiken voor je Google site.
LET OP! Deze SEO strategie is niet geschikt voor rechtstreekse links naar de moneysite.

Hoe werkt het?

We plaatsen de {embeds} insluitingen op unieke niche-relevante artikelen met minimaal 2 afbeeldingen. Alle blogs die we gebruiken zijn relevant voor jouw niche. We hebben een groot web 2.0-netwerk met veel verschillende niches in verschillende talen. (Nederlands, Engels en Spaans). De meeste blogs zijn ouder dan 5 jaar en hebben veel autoriteit.

Embedded backlinks kopen verstandig?

Kun je uberhaubt wel veilig backlinks kopen? Het antwoord is hardstikke ja, ik zie geen enkel probleem. Echter moet je altijd de afweging maken in proportionaliteit. En dan bedoel ik dat je niet met een kanon op een mug moet schieten. En daarom zetten we bijvoorbeeld embedded backlinks in om bijvoorbeeld tier 2,3,4,5, te ondersteunen. Of om bepaalde google properties te embedden in een bericht op de pagina’s. 

Waarom embedded google my business iframes in web 2.0 backlink Pagina’s Jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten

Als je net als ik bent, ben je altijd op zoek naar nieuwe en effectieve manieren om je online aanwezigheid te verbeteren. Een van de technieken die vaak over het hoofd wordt gezien, maar die nog steeds potentieel biedt, is het gebruik van embedded Google My Business (GMB) iFrames in Web 2.0 backlink pagina’s. Ja, je leest het goed: dit kan daadwerkelijk een boost geven aan je YouTube-kanaal, Google My Business-profiel en zelfs aan je eigen website in de zoekmachine-rankings. Hier is waarom dit nog steeds een goede strategie is.

De Kracht van Google My Business

GMB is een essentiële tool voor lokale SEO. Het helpt bedrijven om hun bedrijfsinformatie op Google te beheren, waaronder de bedrijfsnaam, locatie, openingstijden en klantbeoordelingen. Als je een GMB-profiel hebt dat volledig is geoptimaliseerd en up-to-date, dan heb je al een voorsprong op veel concurrenten.

Web 2.0 Backlink Pagina’s als SEO Troef

Web 2.0 sites zoals Blogger, WordPress en Tumblr bieden gebruikers de mogelijkheid om content te publiceren. Een strategische manier om deze platformen te gebruiken, is door waardevolle content te creëren die relevant is voor jouw niche en daarbij een link naar jouw belangrijkste website, YouTube-kanaal of GMB-profiel te plaatsen.

De Synergie van Embedded GMB iFrames en Web 2.0 Backlinks

Het plaatsen van een embedded GMB iFrame in een Web 2.0 backlink pagina combineert het beste van twee werelden. Je krijgt niet alleen een waardevolle backlink, maar je laat ook de bezoekers van de pagina direct interactie aangaan met jouw GMB-profiel. Dit kan leiden tot meer engagement zoals reviews, routebeschrijvingen en telefoontjes rechtstreeks vanuit de iFrame.

Boost Je YouTube en Website

Wanneer je Google My Business, YouTube en je website interconnectief maakt via Web 2.0 backlink pagina’s, ontstaat er een soort synergetisch effect. Je YouTube-content kan extra verkeer genereren voor je GMB-profiel en website, en vice versa. Het draait allemaal om het creëren van een netwerk van kwalitatief hoogstaande, onderling verbonden inhoud die waarde biedt voor jouw doelgroep.

Waarom Het Nog Steeds Werkt

Je zou denken dat deze strategie inmiddels achterhaald zou zijn, maar dat is niet het geval. Zolang de inhoud die je plaatst op de Web 2.0 backlink pagina’s van hoge kwaliteit is en daadwerkelijk waarde toevoegt voor de gebruiker, zal Google dit nog steeds beschouwen als een legitieme en waardevolle linkbuilding strategie.

Conclusie

Dus, mocht je op zoek zijn naar een wat minder conventionele maar effectieve manier om je online aanwezigheid een boost te geven, overweeg dan eens om embedded Google My Business iFrames te gebruiken in combinatie met Web 2.0 backlink pagina’s. Het is een relatief simpele strategie die, mits goed uitgevoerd, aanzienlijke resultaten kan opleveren.
hoger-in-google
Lees hier wat klanten over onze diensten zeggen:
Eric Visser
Eric Visser
Webdesigner
Lees verder
Ik heb in het verleden al eens een aantal Gstacks laten maken bij LBV Media voordat deze website bestond en dat is ons goed bevallen. Een paar weken geleden een linkbuilding netwerk laten maken en als ik zie hoeveel sites nu al geindexeerd zijn en ranken verwacht ik daar heel veel van.
Daniel Bellinga
Daniel Bellinga
Youtuber
Lees verder
Ik ben youtuber en heb een webwinkel waar ik landelijk mee probeer te ranken. Dit is het enige linkbuilding bedrijf wat geen gebruik maakt van startpagina's wat ik een goed teken vind want ik krijg nu eindelijk resultaat te zien. Ik werkte voorheen altijd met LBV Media. Al om al ze hebben mij goed geholpen.
Jacqueline
Jacqueline
Dupon
Lees verder
Mijn werd dat dit systeem uniek is en net uit is. Ik heb altijd goede ervaringen met hun linkbuilding gehad en heb direct een pbn netwerk laten maken. Zelfs tot hun verbazing waren er al een aantal blog-artikelen in Google geindexeerd en gerankt.
Marcel van Wonderen
Marcel van Wonderen
Brillen Webwinkel
Lees verder
In het verleden heb ik linkbuilding pakketten afgenomen wat me 500 euro per maand kostte zonder duidelijk resultaat. Ondanks dat ik op tig startpagina's en linkpartner websites sta. Ik krijg nu al leads die zijn gemaakt met dit linkbuilding systeem. Dat is echt uniek.
Partick Beukema
Partick Beukema
Webshop Eigenaar
Lees verder
Beste mensen ik ben Juri Muileboom en Joyce Schouten zeer dankbaar daarom heb. Ik even de volgende aanbeveling geschreven laat hun ook jouw met je bedrijf helpen groeien. LBV Media - Jouw Partner om in de Top 10 op Google te Komen
Vorige
Volgende
Volg ons!
Contact

Copyrights LBV Media  – © 2024 Linkbuildingvoordeel.nl