Boost Your CTR!

Dit is waarom je jouw Click through rate moet verhogen...

Verhoog de organische klikfrequentie (CTR) voor betere webprestaties in Google
Verlaag je bouncerate met onze Boost your CTR.
Krijg meer verkeer en een betere ranking in de Zoekmachines
G Vital Core Updates  Proof! Dit is wat je nodig hebt om je website een flinke zet te geven in de rankings.

Lees hieronder waarom je jouw CTR nu moet verhogen:

Wat klanten zeggen over Boost Your CTR van Linkbuildingvoordeel:

Aron van Kessel
Aron van KesselWebdesigner
Lees verder
Ik wist niet dat dit zo'n impact had op mijn ranking. Op de een of andere manier vindt Google het erg belangrijk om bij te houden wat je doet. En dit zijn de dingen die me echt hebben geholpen.
Daniel
DanielWebwinkel eigenaar
Lees verder
Ik kon niet echt geloven dat dit zou helpen. Maar na een paar dagen begon ik te rangschikken, en het werkte. Echt verkeer met echte klikken maakte het voor Google mogelijk om mijn pagina meer prioriteit te geven dan andere in de ranglijst.
Alexander
AlexanderSEO Company UK
Lees verder
De jongens van de linkbuildingdeal hebben me echt geholpen om de CTR te verhogen en het verkeer te vergroten. En het is spotgoedkoop! Dit zouden mensen echt moeten doen.
Jacqueline
JacquelineDupon
Lees verder
Google nu 2021 heeft hun index enorm veranderd, ik wist niet wat ik moest doen, al mijn rankings daalden totdat ik ook Boost Your CTR gebruikte voor maandelijkse facturering.
Previous
Next

Waarom je CTR verhogen met Boost Your CTR

RankBrain is een van de Top 3 Ranking Factors die rekening houdt met User Experience.
G/De zoekmachine kijkt naar de gedragssignalen van gebruikers (klikfrequentie, bouncepercentage, Dwell Time (hoelang men op je site blijft).

Deze gegevens staan bekend als “gebruikersgedragsgegevens”, wat een belangrijk onderdeel is van wat RankBrain controleert.

Google wil het volgende zien:

boost your ctr

Betrouwbare Oplossingen Met Boost Your CTR

Wanneer ons systeem een site bezoekt, gedraagt het zich als een ECHTE bezoeker die zichzelf identificeert als een gebruiker van ECHTE browsers en mobiele / desktop-computers. Ons systeem zal door je site scrollen, op interne links klikken, interne pagina’s bezoeken en alle trackingscripts en pixels laten laden zoals bij elk normaal bezoek.

Ons systeem laat elk bezoek er ECHT en natuurlijk uitzien alsof het wordt uitgevoerd door een ECHTE bezoeker die achter zijn/haar computer of mobiel apparaat zit. En je kunt ook per land kiezen. Heb je een Duitse site dan krijg je traffic vanuit Duitsland. Zit je in Spanje? Geen probleem. Je kunt in Google Analytics dit allemaal realtime volgen! 

Voordelen Boost Your CTR

Begin nu met je  CTR te verhogen! Doe het vandaag nog!

Als je de statistieken in Google Analytics wilt verbeteren en je ranking wilt verhogen in de Zoekmachines, overweeg dan om ons Boost Your CTA-plan te nemen. Vanaf 49 Euro per maand kunnen we ervoor zorgen dat je betere bezoekers resultaten krijgt!

Boost Your CTR Brons

Bij minimale afname van 3 maanden
175 Per 3 Maanden inclusief opstartkosten
 • 100 Kliks per maand
 • 3 Urls
 • 3 Zoekwoorden Per URL
 • Residentie IP Adressen
 • Echte Searches Mobiel en Desktop
 • Browsetijd per klik 1-4 minuten

Boost Your CTR Zilver

Bij minimale afname van 3 maanden
235 Per 3 Maanden inclusief opstartkosten
 • 600 Kliks per maand
 • 4 Urls
 • 4 Zoekwoorden Per URL
 • Residentie IP Adressen
 • Echte Searches Mobiel en Desktop
 • Browsetijd per klik 1-4 minuten
Populair

Boost Your CTR Goud

Bij minimale afname van 3 maanden
275 Per 3 Maanden inclusief opstartkosten
 • 1000 Kliks per maand
 • 5 Urls
 • 5 Zoekwoorden Per URL
 • Residentie IP Adressen
 • Echte Searches Mobiel en Desktop
 • Browsetijd per klik 1-4 minuten

FAQ Boost Your CTR

Dwell time is hoe lang een gebruiker op de website blijft nadat hij op de zoekresultaten heeft geklikt in de browser. Voor Google is dit een belangrijke statistiek, vooral in combinatie met het bouncepercentage. Als een website een grote dwell time heeft, geeft dit aan dat de site de informatie heeft waar de gebruiker naar op zoek was.

Als de site een hoog bouncepercentage heeft, suggereert dit dat deze niet voldoet aan de behoeften van bezoekers. Bounce rate en Dwell time gaan daarom hand in hand. Een site met een hoog bouncepercentage maar een lange verblijftijd kan er bijvoorbeeld op wijzen dat de pagina alle antwoorden bevat die de bezoeker nodig had, dus geen betrokkenheid vereist.

Als bezoekers op een vermelding klikken en slechts enkele seconden op een site doorbrengen voordat ze op de knop terug klikken, vertelt het Google dat de bezoeker niet heeft gevonden wat ze zochten. Het verhoogt ook de bounce rate (iets wat we lekker laag willen houden).

Na de eerste indexupdate van Google Mobile is het uiterst belangrijk geworden om ervoor te zorgen dat sites zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

En het is nog nooit zo belangrijk en cruciaal geweest om de CTR, de tijd op de site en de gedragssignalen van gebruikers te verhogen op zowel desktop als mobiele apparaten.

Wij maken gebruik van Residential Proxies. Dit zijn ip adressen van bestaande gebruikers die gebruik maken van desktop computers, tablets en smartphones. Per CTR campagne gebruiken we meer dan 1000 verschillende ip adressen per land.

Soms zoekt een gebruiker op Google en bezoekt vervolgens een site. Als ze niet vinden wat ze zoeken, zal men op de terugknop klikken in de browser  en vervolgens een andere site bezoeken. Google ziet dit “Pogo-Stick”-achtige gedrag en hecht daar veel waarde aan.

We bieden je de mogelijkheid om de zoekwoorden die je aanlevert eerst je concurrent te laten bezoeken. Het bezoekt het een van je concurrenten voor een zeer korte duur en dan klikt het op de terug-knop. Vervolgens lokaliseert het jouw website, bezoekt het en blijft op de site staan voor een bepaalde duur, door rond te scrollen en interne pagina’s te bezoeken als een ECHT mens.

Dit laat Google zien dat de bezoeker vond wat hij zocht toen hij jouw site bezocht, maar niet toen hij de concurrent bezocht. Dit laat er geen twijfel over bestaan dat jouw site aan de wensen van de bezoeker voldeed.

LET  OP! Deze service is alleen voor Zilver en Goud.

Diensten

Bekijk hieronder welke service voor jou
beschikbaar is omtrent SEO:

GMB
SCHEMA
Webboost

Eenmalig een pakket afnemen is natuurlijk ook mogelijk. Indien je eenmalige organische linkbuilding pakket wilt bestellen kan je dat hier doen.

Contact