lbv3

Boost Your CTR!

Dit is waarom je jouw Click through rate moet verhogen...

Verhoog de organische klikfrequentie (CTR) voor betere webprestaties in Google
Verlaag je bouncerate met onze Boost your CTR.
Krijg meer verkeer en een betere ranking in de Zoekmachines
G Vital Core Updates  Proof! Dit is wat je nodig hebt om je website een flinke zet te geven in de rankings.

Lees hieronder waarom je jouw CTR nu moet verhogen:

Waarom je CTR verhogen met Boost Your CTR

RankBrain is een van de Top 3 Ranking Factors die rekening houdt met User Experience.
G/De zoekmachine kijkt naar de gedragssignalen van gebruikers
(klikfrequentie, bouncepercentage, Dwell Time (hoelang men op je site blijft).

Deze gegevens staan bekend als “gebruikersgedragsgegevens”, wat een belangrijk onderdeel is van wat RankBrain controleert.

Google wil het volgende zien:

boost your ctr

Betrouwbare Oplossingen Met Boost Your CTR

Wanneer ons systeem een site bezoekt, gedraagt het zich als een ECHTE bezoeker die zichzelf identificeert als een gebruiker van ECHTE browsers en mobiele / desktop-computers. Ons systeem zal door je site scrollen, op interne links klikken, interne pagina’s bezoeken en alle trackingscripts en pixels laten laden zoals bij elk normaal bezoek.

Ons systeem laat elk bezoek er ECHT en natuurlijk uitzien alsof het wordt uitgevoerd door een ECHTE bezoeker die achter zijn/haar computer of mobiel apparaat zit. En je kunt ook per land kiezen. Heb je een Duitse site dan krijg je traffic vanuit Duitsland. Zit je in Spanje? Geen probleem. Je kunt in Google Analytics dit allemaal realtime volgen! 

Voordelen Boost Your CTR

Uptime: 100%
Echte gebruikers: 100%

Begin nu met je  CTR te verhogen!
Doe het vandaag nog!

Als je de statistieken in Google Analytics wilt verbeteren en je ranking wilt verhogen in de Zoekmachines, overweeg dan om ons Boost Your CTA-plan te nemen. Vanaf 49 Euro per maand kunnen we ervoor zorgen dat je betere bezoekers resultaten krijgt!

Boost Your CTR Brons

Bij minimale afname van 3 maanden
175 Per 3 Maanden incl opstartkosten
 • 100 Kliks per maand
 • 3 Urls
 • 3 Zoekwoorden Per URL
 • Residentie IP Adressen
 • Echte Bezoekers
 • Browsetijd per klik 1-4 minuten

Boost Your CTR Zilver

Bij minimale afname van 3 maanden
235 Per 3 Maanden incl opstartkosten
 • 600 Kliks per maand
 • 4 Urls
 • 4 Zoekwoorden Per URL
 • Residentie IP Adressen
 • Echte Bezoekers
 • Browsetijd per klik 1-4 minuten
Populair

Boost Your CTR Goud

Bij minimale afname van 3 maanden
275 Per 3 Maanden incl opstartkosten
 • 1000 Kliks per maand
 • 5 Urls
 • 5 Zoekwoorden Per URL
 • Residentie IP Adressen
 • Echte Bezoekers
 • Browsetijd per klik 1-4 minuten

FAQ Boost Your CTR

Dwell time is hoe lang een gebruiker op de website blijft nadat hij op de zoekresultaten heeft geklikt in de browser. Voor Google is dit een belangrijke statistiek, vooral in combinatie met het bouncepercentage. Als een website een grote dwell time heeft, geeft dit aan dat de site de informatie heeft waar de gebruiker naar op zoek was.

Als de site een hoog bouncepercentage heeft, suggereert dit dat deze niet voldoet aan de behoeften van bezoekers. Bounce rate en Dwell time gaan daarom hand in hand. Een site met een hoog bouncepercentage maar een lange verblijftijd kan er bijvoorbeeld op wijzen dat de pagina alle antwoorden bevat die de bezoeker nodig had, dus geen betrokkenheid vereist.

Als bezoekers op een vermelding klikken en slechts enkele seconden op een site doorbrengen voordat ze op de knop terug klikken, vertelt het Google dat de bezoeker niet heeft gevonden wat ze zochten. Het verhoogt ook de bounce rate (iets wat we lekker laag willen houden).

Na de eerste indexupdate van Google Mobile is het uiterst belangrijk geworden om ervoor te zorgen dat sites zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

En het is nog nooit zo belangrijk en cruciaal geweest om de CTR, de tijd op de site en de gedragssignalen van gebruikers te verhogen op zowel desktop als mobiele apparaten.

Wij maken gebruik van Residential Proxies. Dit zijn ip adressen van bestaande gebruikers die gebruik maken van desktop computers, tablets en smartphones.

Per CTR campagne gebruiken we meer dan 1000 verschillende ip adressen per land.

Soms zoekt een gebruiker op Google en bezoekt vervolgens een site. Als ze niet vinden wat ze zoeken, zal men op de terugknop klikken in de browser  en vervolgens een andere site bezoeken. Google ziet dit “Pogo-Stick”-achtige gedrag en hecht daar veel waarde aan.

We bieden je de mogelijkheid om de zoekwoorden die je aanlevert eerst je concurrent te laten bezoeken. Het bezoekt het een van je concurrenten voor een zeer korte duur en dan klikt het op de terug-knop. Vervolgens lokaliseert het jouw website, bezoekt het en blijft op de site staan voor een bepaalde duur, door rond te scrollen en interne pagina’s te bezoeken als een ECHT mens.

Dit laat Google zien dat de bezoeker vond wat hij zocht toen hij jouw site bezocht, maar niet toen hij de concurrent bezocht. Dit laat er geen twijfel over bestaan dat jouw site aan de wensen van de bezoeker voldeed.

LET  OP! Deze service is alleen voor Zilver en Goud.

Eric Visser
Eric Visser
Webdesigner
Lees verder
Ik heb in het verleden al eens een aantal Gstacks laten maken bij LBV Media voordat deze website bestond en dat is ons goed bevallen. Een paar weken geleden een linkbuilding netwerk laten maken en als ik zie hoeveel sites nu al geindexeerd zijn en ranken verwacht ik daar heel veel van.
Daniel Bellinga
Daniel Bellinga
Youtuber
Lees verder
Ik ben youtuber en heb een webwinkel waar ik landelijk mee probeer te ranken. Dit is het enige linkbuilding bedrijf wat geen gebruik maakt van startpagina's wat ik een goed teken vind want ik krijg nu eindelijk resultaat te zien. Ik werkte voorheen altijd met LBV Media. Al om al ze hebben mij goed geholpen.
Jacqueline
Jacqueline
Dupon
Lees verder
Mijn werd dat dit systeem uniek is en net uit is. Ik heb altijd goede ervaringen met hun linkbuilding gehad en heb direct een pbn netwerk laten maken. Zelfs tot hun verbazing waren er al een aantal blog-artikelen in Google geindexeerd en gerankt.
Marcel van Wonderen
Marcel van Wonderen
Brillen Webwinkel
Lees verder
In het verleden heb ik linkbuilding pakketten afgenomen wat me 500 euro per maand kostte zonder duidelijk resultaat. Ondanks dat ik op tig startpagina's en linkpartner websites sta. Ik krijg nu al leads die zijn gemaakt met dit linkbuilding systeem. Dat is echt uniek.
Partick Beukema
Partick Beukema
Webshop Eigenaar
Lees verder
Beste mensen ik ben Juri Muileboom en Joyce Schouten zeer dankbaar daarom heb. Ik even de volgende aanbeveling geschreven laat hun ook jouw met je bedrijf helpen groeien. LBV Media - Jouw Partner om in de Top 10 op Google te Komen
Vorige
Volgende

Wil je op de hoogte blijven van ons advies?

Meld je hieronder volledig gratis aan:

Volg ons!
Contact

Copyrights LBV Media  – © 2024 Linkbuildingvoordeel.nl

Krijg de beste SEO & Linkbuilding tips die nog
nooit eerder zijn gepubliceerd in Nederland. 

We respecteren je privacy en zullen deze met niemand delen.