lbv3

Big Boost XL 2.0 Linkbuilding Pakket

Het big boost linkbuilding pakket is de meest uitgebreide
SEO Strategie voor de langere termijn.

SEO Strategie met een looptijd van zes maanden.
Dit Big Boost Linkbuilding pakket is een samenstelling van een aantal
krachtige linkbuilding pakketten die in combinatie een enorme SEO boost geven voor al je URLS.

Lees meer hieronder wat het Big Boost Pakket voor jouw kan betekenen:

Linkbuilding pakket voor de langere termijn

1297,- euro (normaal 1800,- euro)

Bekijk onze big boost pakket,
(scroll naar beneden en klik op de knop)

6 Maanden Multitier Linkbuilding

3000 posts gedript en verspreid over 100+ subdomeinen binnen 6 maanden. Artikelen die dagelijks gepubliceerd worden op 100+ subdomeinen, compleet ingerichte websites in multitier.

Waarom je een Big Boost Pakket nodig hebt?

Het is belangrijk dat alle gemaakte links worden verspreidt om het beste rendement te krijgen. We trekken alles uit de kast om het meeste uit je SEO resultaten te halen. Ben jij BIG BOOST Proof?

Vier Google properties per maand direct naar de moneysite en indirect naar (tier1,2,3,4,5). Google properties worden gemaakt vanaf dat we voor je starten. We laten deze 1-2 maanden met rust om organisch met GSC te indexeren. (Google properties, onderdelen van google die gebruikt worden in bijv. google drive). Dit krijg je in je linkbuilding pakket mee!

597,- euro (normaal 850,- euro)

24x Google Properties

Bekijk onze big boost pakket,
(scroll naar beneden en klik op de knop)

Google onderdelen zijn onmisbaar in je offpage SEO Strategie?

Google is tenslotte DE grote zoekmachine waarmee je
vindbaarheid creëert, dus waarom niet meeliften?

597,- euro (normaal 850,- euro)

Bekijk onze big boost pakket,
(scroll naar beneden en klik op de knop)

Dit is een voorbeeld van een google site: https://sites.google.com/view/linkbuildingvoordeel/zoekmachineoptimalisatie

20x Google Site Posts

3-4 Google Website posts per maand direct naar de moneysite en indirect naar (tier1,2,3,4,5). Google Sites posts worden gemaakt vanaf dat we voor je starten. We laten deze 1-2 maanden met rust om organisch met GSC te indexeren. (Google sites zijn compleet ingerichte seo geoptimaliseerde websites van google zelf). Dit krijg je in je linkbuilding pakket mee!

Meer Resultaat met Big Boost Linkbuilding Pakket

Met deze linkbuilding strategie is het bijna onmogelijk om geen resultaten te zien. Omdat we gebruiken maken van een combinatie van verschillende strategien en deze onderling met elkaar laten linken komt er meer SEO juice naar je URLS. Hoe meer variatie in je backlinkprofiel je hebt des te beter. Verspreidt over zes maanden is dit de beste lange termijn strategie voor je SEO.

In dit voorbeeld zie je wat big boost kan doen als het gaat om verkeer naar je website. Maarliefst 300% groei. 

2 x Buffer Backlink pakket - Multitier

Dit Web2.0 pakket is een van de meest krachtige Web2.0 SEO juice boosts bij ons verkrijgbaar. Ondersteund door EDU, Social bookmarks, Authority links en redirect shorteners krijgen niet alleen je URLS een enorme SEO boost. Ook linken we naar de al door ons gemaakte Google sites en de URL in de multitier. Al deze posts worden verspreidt over twee maanden gedript.

597,- euro (normaal 700,- euro)

Bekijk onze big boost pakket,
(scroll naar beneden en klik op de knop)

Stop met het kopen van losse backlinks en besteed je gehele linkbuilding strategie uit met onze Big Boost Linkbuilding Pakket.

Zoek een echte AI expert die deze campagne kan maken!

Al voor dat chatgpt gelanceerd was werken wij al volle bak samen met AI. Al ruim 15 jaar werken wij op gebied van automatisering en kijken wij naar oplossingen om zo goed mogelijk de beste strategie in te zetten om zo efficient mogelijk de SEO (in dit geval) zijn werk te laten doen. Onze inspanning is daarom ook op gericht om het nog beter te kunnen doen dan mensen zelf.

Mensen maken grove fouten en dat zie je terug in SEO, zowel onpage als offpage. Met onze ervaring als enigeneer kennen wij de kneepjes van het vak om AI te behersen als geen anders. Er zijn veel bedrijven op het moment die beweren dat ze AI meester zijn waar je achteraf van een koude kermis thuis komt. Nee, wij gaan nog een stapje verder dan alleen het meester zijn van advanced AI. Wij praktiseren en meten ook daadwerkelijk resultaat als het gaat om AI! 

Doen wij echt alles met AI, nee niet alles. 

Niet alles is compleet met AI te doen. Want ook dat moet gecontroleerd worden door een echt mensen. Uiteindelijk is natuurlijk wel het doel om zoveel mogelijk te automatiseren, maar we vinden het ook belangrijk dat het menselijke aspect nog bestaat. Hiermee kun je rationele beslissingen maken als er door AI fouten worden gemaakt. JA! AI maakt ook fouten, en dat zie je terug in veel bedrijven die sinds de opmars van chatgpt het wiel hebben uitgevonden. Wij controleren zowel de backend als de frontend. 

Van content development tot programmeren van prompts. We kennen de klappen met de zweep waarbij dit soort technieken nog ver achterliepen. Het was er al, alleen nog niet zo uitgebreid sinds 2023. Dit zorgt daarom bij ons ook voor een stuk ervaring en de mindset om AI in te kunnen zetten waarbij dat nodig is.

Cloud stacks worden gebruikt om de Google sites veel extra SEO juice te geven. Als je niet alleen met je website wil domineren maar ook met een Google site is dit een hele goede SEO strategie. Het zit dan ook niet voor niets in onze Big Boost Linkbuilding Pakket.
Zie voorbeeld:

https://buss.blob.core.windows.net/lbv/Google/linkbuilden-uitbesteden.html (Klik op de bovenste link zodat je kunt zien waar de stacks heen gaan)

597,- euro (normaal 900,- euro)

Bekijk onze big boost pakket,
(scroll naar beneden en klik op de knop)

12x Cloud Stacking

Amazon stack, Azure, Google Cloud. 
2x cloud stacks per maand. 

Begin vandaag nog.. je kan per maand betalen!

24x PBN Site Publicaties.

99% Google nieuws goedgekeurde websites met honderden bezoekers per dag. SEO geoptimaliseerde artikel publicaties. 

947,- euro (normaal 50,- euro per plaatsing)

Hoogwaardige SEO geschreven content publicaties op maat gepubliceerd op hoogwaardige nieuws publicaties websites. Meeste van deze websites zijn google goedgekeurd en bevatten honderden bezoekers per dag. 

Zie voorbeeld hier: https://nederlands.news/linkbuilding-uitbesteden-bij-lbv/

Je kunt per maand betalen!

6 Maanden Multitier Linkbuilding Normaal: €1800 (NU €1297,-)

24x Google Properties Normaal: €850 (NU €597,-)

20x Google Site Posts Normaal: €850 (NU €597,-)

2 x Buffer Backlink pakket - Multitier Normaal: €700 (NU €597,-)

12x Cloud Stacking Normaal: €900 (NU €597,-)

24x PBN Site Publicaties Normaal: €1300 (NU €947,-)

TOTAAL: €4632,-

Totaal eenmalig: €3999,- of...

Betaal NU 6 Maanden Lang €799,- Per Maand!
De eerste maand bedraagd opstart kosten van 1200 euro.
(Deze voorwaarden gelden ook voor de mini big boost)

Eric Visser
Eric Visser
Webdesigner
Lees verder
Ik heb in het verleden al eens een aantal Gstacks laten maken bij LBV Media voordat deze website bestond en dat is ons goed bevallen. Een paar weken geleden een linkbuilding netwerk laten maken en als ik zie hoeveel sites nu al geindexeerd zijn en ranken verwacht ik daar heel veel van.
Daniel Bellinga
Daniel Bellinga
Youtuber
Lees verder
Ik ben youtuber en heb een webwinkel waar ik landelijk mee probeer te ranken. Dit is het enige linkbuilding bedrijf wat geen gebruik maakt van startpagina's wat ik een goed teken vind want ik krijg nu eindelijk resultaat te zien. Ik werkte voorheen altijd met LBV Media. Al om al ze hebben mij goed geholpen.
Jacqueline
Jacqueline
Dupon
Lees verder
Mijn werd dat dit systeem uniek is en net uit is. Ik heb altijd goede ervaringen met hun linkbuilding gehad en heb direct een pbn netwerk laten maken. Zelfs tot hun verbazing waren er al een aantal blog-artikelen in Google geindexeerd en gerankt.
Marcel van Wonderen
Marcel van Wonderen
Brillen Webwinkel
Lees verder
In het verleden heb ik linkbuilding pakketten afgenomen wat me 500 euro per maand kostte zonder duidelijk resultaat. Ondanks dat ik op tig startpagina's en linkpartner websites sta. Ik krijg nu al leads die zijn gemaakt met dit linkbuilding systeem. Dat is echt uniek.
Partick Beukema
Partick Beukema
Webshop Eigenaar
Lees verder
Beste mensen ik ben Juri Muileboom en Joyce Schouten zeer dankbaar daarom heb. Ik even de volgende aanbeveling geschreven laat hun ook jouw met je bedrijf helpen groeien. LBV Media - Jouw Partner om in de Top 10 op Google te Komen
Vorige
Volgende
Volg ons!
Contact

Copyrights LBV Media  – © 2024 Linkbuildingvoordeel.nl